Een hartverwarmende familievoorstelling gebaseerd op vier spannende verhalen van de dit jaar overleden schrijver en tekenaar Eric Carle. Dit najaar keert Rupsje weer hongerig als vanouds terug in de Nederlandse en Vlaamse theaters. In een prachtige en kleurrijke theatershow komt niet alleen rupsje tot leven, maar ook 75 karakters uit vier bekende verhalen van de wereldberoemde auteur Eric Carle. In een spel van licht, geluid en beelden worden kleine en grote bezoekers meegenomen in de wereld van het Blauwe Paard, Vader Zeepaard, het Eenzame Vuurvliegje en Rupsje Nooitgenoeg. Een magische, ritmische voorstelling waarbij je met een glimlach op je gezicht het theater verlaat.

De bestseller Rupsje Nooitgenoeg van Eric Carle vertelt het verhaal van een hongerige rups die zich overal doorheen eet tot hij er misselijk van wordt en hij uiteindelijk ontpopt tot een mooie vlinder. Het verhaal weet al 51 jaar de harten van families wereldwijd te veroveren en keert dit najaar terug in de Nederlandse en Belgische theaters door producenten Mark van Ierssel en Just4Kids. In de prachtig vormgegeven theatershow komen naast Rupsje Nooitgenoeg nog drie andere verhalen van Eric Carle tot leven op het podium.

Rupsje Nooitgenoeg is een feest der herkenning voor (groot)ouders en hun (klein)kinderen. De 75 kleurrijke poppen, de ritmische muziek en bijzondere licht en geluid effecten brengen groot en klein in verwondering. Van dit rupsje krijg je nooit genoeg!

De theatershow Rupsje Nooitgenoeg, bedacht door de Amerikaanse theaterproducent Rockefeller Productions, keert op zondag 25 juli 2021 terug op de planken en speelt tot einde van het jaar in Nederland en Vlaanderen. Boekingen gaan via Friendly Fire Theater (NL) en Event Team (B).

Praktische informatie:

Leeftijd: geschikt vanaf 2 jaar Speelduur: 55 minuten Speellijst: www.just4kids.nl

Foto: Bas Driessen