Spannende tijden breken aan voor Joshua Tassin uit Koksijde en de Oost-Vlaamse tweelingbroers met Ethiopische roots Bekema Stalmans (Lokeren) en Sahladin Diliën (Lede). De drie 10-jarigen zullen vanaf september 2021 afwisselend te zien zijn als Fletcher Marron, zoon van de gestalkte superster Rachel Marron, in ‘The Bodyguard, The Musical Dinner Show’ van producent Music Hall.
 
Foto links: Bekema Stalmans – Sahladin Diliën / foto rechts: Joshua Tassin

Tijdens hun musicaldebuut in deze in alle opzichten heerlijke musicalversie van de bekroonde filmklassieker met Whitney Houston en Kevin Costner, delen de jongens het podium van Studio Zuidin Antwerpen met o.a. creatieve duizendpoot en eveneens musicaldebutant Erik Goossens (Frank Farmer), de ravissante Nederlands-Amerikaanse vocale orkaan April Darby (Rachel Marron), Karoline ‘Leki’ Kamosi (Nicki Marron),  Kristof Verhassel (stalker) en David Cantens (Ray Court).
Joshua Tassin
Joshua is al sinds zijn twee jaar gepassioneerd door alles wat met theater en acteren te maken heeft. Sindsdien is die liefde alleen maar toegenomen. Hij begon met figuratie toen hij vier jaar was en een jaartje later kreeg hij al een hoofdrol in de kortfilm ‘The life of Esteban’ (geregisseerd door Inès Eshun). Deze film won meerdere awards, o.a. op het Tribeca Film Festival in New York.
Ook was hij op zijn jonge leeftijd reeds twee maal te zien in ‘Familie’ (VTM), kreeg hij een gesproken gastrol in ‘De Buurtpolitie’ (VTM) en werd gecast voor verschillende commercials (Vandenborre, Studio 100, Kellogs, Colruyt,…). Joshua schitterde al in videoclips van K3 (‘Alle kleuren’), Urbanus (‘Annie zingt een liedje’) en recent nog in de clip van Els de Schepper haar nieuwe single ‘Extase’. Om zijn talenten verder te kunnen ontwikkelen, neemt hij sinds 2019 deel aan de musicalstages van SUPASTAR (Tatyana Beloy). Daar volgde hij ook de wekelijkse lessen dans, toneel en zang…tot corona daar een stokje voor stak. Zijn grootste droom is om ooit van zijn passie zijn beroep te kunnen maken en hij kijkt er enorm naar uit om met de schitterende cast van ‘The Bodyguard, The Musical Dinner Show’ te kunnen samenwerken.

Bekema Stalmans / Sahladin Diliën

Tweelingbroers Bekema en Sahladin worden geboren in Ethiopië en komen door een speling van het lot beiden in België, in de provincie Oost-Vlaanderen terecht. Bekema in Lokeren bij het gezin Stalmans enSahladin bij het gezin Diliën in Lede.

De families zien elkaar vaak zodat de jongens samen kunnen spelen. Zoals dat wel vaker het geval is bij tweelingbroers, delen de jongens ook een aantal interesses. Zo zijn ze beiden fervente voetbalfans, zowel zelf spelen, op televisie als de PlayStation-variant,  en  zijn ze ook gepassioneerde breakdancers. Sahladin danst al 6 jaar bij Made2Move in Wetteren en Bekema zijn B-boy naam is B-Kay. Leuk detail: Sahladin volgt in Wetteren dansles bij Yacine Ouchchen en Bekema kreeg les van diens tweelingbroer Ziko Ouchchen…toeval?

Bekema en Sahladin vinden het fantastisch dat ze de rol van ‘Fletcher’ mogen delen en dit grote avontuur samen mogen aanvatten.

The Bodyguard 

 
Wie ‘The Bodyguard’ zegt, denkt meteen aan Whitney Houston. Het gevierde en betreurde popicoon met de platina stembanden (en platen), maakte in de gelijknamige film uit 1992 de rol van gestalkte superster Rachel Marron onsterfelijk, met Kevin Costner als haar trouwe bodyguard. De eerste recensies waren niet bepaald lofzangen, maar het commerciële succes was enorm. Het bijhorende album is met ruim 44 miljoen verkochte exemplaren tot op vandaag de bestverkochte soundtrack aller tijden.
 
De musicalversie van ‘The Bodyguard’ ging op 5 december 2012 in première op de Londense West End en werd niet enkel in de UK, maar ook in China, Australië, Frankrijk, Zuid-Korea, Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Canada en Nederland (850.000 bezoekers in NL!!) een enorm succes.
 
Vanaf 29 september 2021 presenteert Music Hall de fenomenale musicalversie van ‘The Bodyguard’ eindelijk ook in Vlaanderen, alle grote nummers en kippenvelmomenten inbegrepen. Van ‘I Will Always Love You’, over ‘Queen of the Night’ en ‘I’m Every Woman’ tot ‘I Have Nothing’ en ‘Run To You’. De musical bevat in vergelijking met de film zelfs extra hitmateriaal zoals ‘So Emotional’, ‘I Wanna Dance With Somebody’ en ‘How Will I Know’. Straffe soul en ontroerende rock rollen van het podium tijdens deze sensationele productie. De cast zingt zich baanrecht een weg naar je hart, terwijl ook het gevoel voor humor goed wordt bewaakt in deze moderne update van het bekende verhaal. Op alle details wordt er gelet, van de indrukwekkende verlichtingstechnieken en videomuren tot de special effects.
 
Music Hall biedt deze productie aan als ‘dinner show’ in Studio Zuid. ‘The Bodyguard, the musical dinner show’ wordt aldus een zintuiglijke totaalbeleving, waarbij het publiek niet enkel zal kunnen genieten van een overheerlijk dinner, maar ook van drama, verboden liefde, rauwe emotie én wereldhits.
 
‘The Bodyguard, The Musical Dinner Show’, vanaf 29 september 2021 in Studio Zuid te Antwerpen. Tickets en info: www.thebodyguard.be