Als kind speelde Rosanne Pits al in o.a. Ciske de Rat, Joseph, Annie, Dr Dollitle en The Sound of Music. In 2018 studeerde zij af aan Fontys musicaltheater waarna zij gelijk het werkveld in ging en o.a. een hoofdrol kreeg in De prinses en de toverspiegel. Gisteravond studeerde zij af aan de masteropleiding Muziektheater Fontys met haar recital Marry me a little van Stephen Sondheim en gaf ze nogmaals haar visitekaartje af. 

Marry Me a Little is een musical met tekst en muziek van Stephen Sondheim, bedacht door Craig Lucas en Norman René . De revue zet liedjes uit Sondheims bekendere musicals, evenals liedjes uit zijn toen nog niet geproduceerde musical Saturday Night , in een dialoog loos plot over de relatie tussen twee eenzame New Yorkse alleenstaanden, die emotioneel in conflict zijn tijdens een avond in hun afzonderlijke eenkamerappartementen. Ondanks dat ze van het bestaan ​​van de ander afweten, durven ze nooit met elkaar te praten, hoewel ze zich wel voorstellen hoe zo’n ontmoeting zou kunnen zijn.

Begeleid op de piano door Tom Dicke zong ze samen met Bas van Rijswijk haar recital en deed dat sterk en ze maakte gebruik van haar schitterde stem die geweldig samensmolt met de stem van Bas van Rijswijk. Het toneel was eenvoudig van opzet en bestond uit een groot aantal stoelen en Rosanne en Bas waren gekleed in het wit waardoor zij mooi contrasteerden met het toneel. Verder deed de verbeelding van het publiek de rest waardoor wij konden genieten van een schitterend uitgevoerd recital.

Rosanne werd gecoacht door Edward Hoepelman, Katrien Verheijden en Harry Ruijl en de regie was in handen van Melle Kunst.