Roox Live is begonnen in de Corona periode online concerten te organiseren waar wij tijdens het afgelopen jaar van hebben mogen genieten. Tijdens deze paasdagen kunt u genieten van dit keer een uitgelezen paasconcert met de naam ‘Jesus Christ, The Divine Concert’.

Jesus Christ. The divine concert.

Met een cast bestaande uit René van Kooten, Milan van Waardenburg, Vajèn van den Bosch, Wart Kamps en Steven Roox maakte Roox Live een mooi en intiem paasconcert waar u online van kunt genieten. Het concert bestaat niet alleen nummers uit Jesus Christ Superstar maar ook uit Les Miserables en De Klokkkenluider van de Notre Damme.

René van Kooten heeft inmiddels haast alle rollen in Jesus Christ Superstar gespeeld en het blijft een genoegen om naar hem  te luisteren. Vajén van den Bosch past helemaal in het plaatje en laat zien dat ze deze nummers ook kan zingen, Milan van Waardenburg lijkt alles aan  te kunnen en Wart Kamps speelt en zingt het nummer o.a. van Herodes overtuigend en zoals het bedoeld is. Steven drukt ook met een mooi nummer uit de Klokkenluider zijn stempel op dit concert.

De begeleiding van Bernd van den Bos op de vleugel maakt van dit concert een mooi intiem moment en geeft de cast een perfecte muzikale ondersteuning.

Het Ensemble bestond uit Bas van Rijswijk, Emilio Moreno Arias, Magtel de Laat, Martijn Smids, Pamela Kroes en Soraya Gerrits, studenten aan de Fontys Hogeschool.

Ook nu is Roox Live erin geslaagd om een concert te maken dat staat als een huis. Meer informatie vindt u op de site van Rooxlive en vanaf Euro 12,50 kunt u genieten van dit mooie concert. Kaartjes kunt u bestellen op de site van Eventim.

Daarmee kan je genieten van een geweldig concert en je steunt de mensen die dit mogelijk hebben gemaakt en jou een mooi uur theater bezorgen.