Het  Amsterdamse Polanentheater is een begrip onder professionals en amateurs. Er worden voorstellingen gespeeld maar ook kan men in de diverse ruimtes repeteren. Kortom een centrum van cultuur en creativiteit. Dit te gekke theater draait zonder enige vorm van subsidie maar heeft eenmalig jouw hulp nodig. Dit kan door de stream te bekijken of te bieden op unieke artikelen zoals een Billy Elliot pakkket, de rugzak van de Full Monty en vele unieke items die je nergens kunt krijgen.

Deze actie wordt afgesloten op zaterdag 16 mei met een grote FACEBOOKLIVE uitzending van maar liefst 6 uur lang! In deze uitzending (12:00 – 18:00 uur) kunnen mensen komen vertellen (op gepaste afstand) wat voor een actie gehouden is en natuurlijk de eventuele opbrengst hiervan bekend maken.

Ook de professionele artiesten die overdag in het theater repeteren, zijn bereid gevonden mee te werken. Zo heeft het theater vooral uit de musicalwereld al veel toezeggingen gekregen om een klein optreden te verzorgen; René van Kooten, Lone van Roosendaal, Anouk Maas, Jon van Eerd, Willemijn Verkaik, Tony Neef en anderen hebben al aangegeven van de partij te zijn. De presentatie vindt plaats op zaterdag 16 mei en is in handen van Frits Sissing.

Ben je bezoeker van ons theater of gewoon een goede vriend en wil je een financiële bijdrage doen?

Je kunt je financiële bijdrage storten op Red het Polanentheater: NL79 RABO 0354 0813 22

Wil je meebieden op de steeds groeiende verzameling artikelen. Klik dan op deze link en doe mee en red het theater!!!

Natuurlijk kun je alles nalezen op www.polanentheater.nl/redhetpolanentheater

Lees ook:
Frits Sissing presenteert musicalbenefiet voor het Amsterdamse Polanentheater