Op 14 mei organiseerde Factorium MusicAllFactory in Concert, een online live concert door acht MAF studenten en alumni. Een concert dat normaal voor een volle zaal zou worden gegeven maar door Corona werd dat gestreamd via onze Facebookpagina.

Onder leiding van artistiek leider André van Hest en muzikaal leider Tom Dicke zetten gisteravond Linda Verstraten, Elindo Avastia, Haico Berkelmans, Maartje Mostart, Lisanne Streukens, Danique Dusée, Anouk Kooijman en Wouter Tibboel hun beste beentje voor en lieten zij zien wat zij in hun mars hadden. Klik op deze link om het concert te bekijken.

De MAF familie voor Tilburg Musicalstad

Ieder positief geluid is welkom in deze tijd van alleen zijn en daarom zongen zij- online – met de MAF familie voor Tilburg Musicalstad. Voor alle MusicAllFactory en Fontys Kunsten studenten die hun eindvoorstelling moeten missen of (nog) niet kunnen afstuderen. Voor de musical- en muziektheater clubs die klaar stonden om hun producties te laten zien. Voor alle ondersteunende organisaties die de podiumkunsten in onze anders zo bruisende stad mogelijk maken.

Met dit concert richtten zij de spotlights in het bijzonder ook op de makers, de docenten en de Tilburgse theaters die er momenteel alles aan doen om straks weer open te mogen. Want zij komen heel graag snel weer bij ze terug.

Optreden voor een lege zaal

Het is natuurlijk heel vreemd om voor een lege zaal op te treden met alleen een camera en mede castleden waarbij je dan in plaats van een paar honderd toeschouwers een heel mager maar zeer gemeend applaus ontvangt

Desondanks werd Factorium MusicAllFactory in Concert goed bekeken door een groot aantal toeschouwers die we op het Facebookkanaal mochten begroeten en die enthousiast reageerden op het concert dat terug te kijken is. Klik op deze link om het concert te bekijken.

Voor elke artiest is de MusicAllFactory een warm bad om weer naar terug te keren waarbij in de Q&A dat nogmaals onderstreept werd.

De MusicAllFactory voor volwassenen

De MusicAllFactory voor volwassenen (MAF-V) is al 25 jaar een begrip. Het is de enige professionele deeltijdopleiding Musicaltheater in Nederland. De opleiding bestaat uit 4 leerjaren en hebt één dag per week les. De flinke hoeveelheid zelfstudie vraagt veel inspanning, zelfdiscipline en een ware passie voor het musical vak. Inmiddels hebben al vele studenten van de MusicAllFactory het professionele musicalpodium betreden!

Onder leiding van gespecialiseerde docenten en in samenwerking met je zeer gemotiveerde medestudenten ontwikkel je je talenten tot een professioneel niveau. Je ontdekt jouw specifieke kwaliteiten en welke rollen daarbij passen. Daarnaast word je in een veilige omgeving uitgedaagd nieuwe kanten van jezelf te ontdekken, ter verdieping en verbreding van je kleurenpalet. Gedurende deze opleiding ontwikkel je je stem en je lichaam tot een instrument waarop je kunt en mag durven vertrouwen. Mede doordat de docenten werkzaam zijn in het werkveld en/of de bij vakopleiding Fontys Muziektheater biedt de MusicAllFactory je een mogelijke toegang tot een voltijdopleiding of tot het werkveld. Eén of enkele jaren bij de MusicAllFactory vormen een uitstekende vooropleiding voor een voltijd musicalopleiding.

Werk je al als performer, maar wil je je door ontwikkelen in het musicalvak? Dan ben je bij de MusicAllFactory zeker ook op je plek. Je kunt  auditie doen op verschillende niveaus en dus ook instromen in een hoger leerjaar en van daaruit je kwaliteiten aanscherpen.

Auditie MAF 2020 – 2021

Bij de MusicAllFactory word je opgeleid tot een professionele Musicalperformer met makerskwaliteiten, in een warme, veilige en persoonlijke omgeving. In juni en juli vinden de nieuwe auditierondes plaats. Nieuwsgierig?

Kom ook auditeren!

MAF Junior 14 juni 1e ronde zang

MAF Jongeren 14 juni 1e ronde zang

MAF Volwassenen 3 & 4 juli 1e ronde zang

Kijk voor meer informatie op: https://www.factorium.nl/actueel/nieuws/auditie-maf-data-bekend

Lees ook:
Mini-concert door Nyassa Alberta en de band van Tina – De Tina Turner Musical

er zijn geen afbeeldingen gevonden