De cast van de nieuwe familiemusical ‘Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand’ brengt een single uit. Vanaf vandaag is ‘De Zwarte Hand’ te beluisteren via Spotify. De première van de voorstelling vindt plaats op 15 oktober in de Schouwburg Haarlem.

‘De Zwarte Hand’ is een vrolijk en energiek nummer waarin Pietje samen met Peentje, Blikkie en Engel de Bende van de Zwarte Hand opricht. Het nummer gaat over de kracht van vriendschap en het goede doen, door elkaar te helpen. Producent Rick Engelkes vertelt enthousiast: “We zijn zo trots op deze voorstelling en de muziek dat we dit nummer al voor de première willen delen. ‘De Zwarte Hand’ is een swingend nummer, waarmee we het publiek een voorproefje geven van ‘Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand’. Na de première volgt de rest van het album, zodat bezoekers de voorstelling thuis nog eens kunnen herbeleven, of zodat het publiek van te voren thuis al kan oefenen.” De muziek is gecomponeerd door Fonds Merkies en Laurens Goedhart, met liedteksten van Bruun Kuijt en Ammes Brandenburg. ‘De Zwarte Hand’ is nu te beluisteren via Spotify.

Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand

Pietje Bell heeft een hart van goud en zorgt met haar vrolijke avonturen voor opschudding in de hele stad. Voor meester Geelman en tante Cato is haar gedrag een doorn in het oog. Wanneer een rijke zakenman besluit een arme wijk te slopen om er een groot hotel te bouwen, komt Pietje in opstand. Want waar moet haar vriendje Sproet dan wonen? Samen met Peentje, Engel en Blikkie richt ze de bende van de Zwarte Hand op. Ze organiseren een groots circus om geld in te zamelen en doen daarbij een bijzondere ontdekking. Als de zakenman lucht krijgt van hun plannen, doet hij er alles aan om hen te stoppen. Maar de bende van de Zwarte Hand laat zich niet zomaar wegjagen! Zullen Pietje en de Bende van de Zwarte Hand hun vriend Sproet kunnen helpen?

‘Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand’ is gebaseerd op de geliefde boeken van Chris van Abkoude, en is een hartverwarmend avontuur voor jong en oud.

 Voor meer informatie over de voorstelling, bezoek: https://repentertainment.nl/pietje-bell/

Om de single te beluisteren, zie: https://spotify.link/8szTRV9EFDb