De feestelijke eerste officiële repetitie van de musical Petticoat zit erop voor OVA Musicals, voorheen Musicalvereniging OVA. Op 20 en 21 juni 2024 brengt OVA Musicals Petticoat op de planken in Schouwburg Amstelveen. Deze voorstelling, speciaal geschreven voor Chantal Janzen, vertelt het verhaal van Pattie Jagersma die dolgraag zangeres wil worden. Een hartverwarmende en vrolijke musical. De hoofdrol wordt gespeeld door Indra de Bree-van der Meer. Kaarten zijn te koop via Schouwburg Amstelveen.

OVA Musicals

Sinds begin oktober heeft Musicalvereniging OVA haar naam officieel gewijzigd naar OVA Musicals. Voorzitter Astrid Breuker-Hoffscholte: “Op papier was OVA tot voorkort nog een operettevereniging. Wij spelen al geruime tijd musicals, dus werd het tijd voor een nieuwe naam die helemaal past bij wie wij zijn als vereniging!”

Petticoat

Petticoat vertelt het verhaal van Patricia Jagersma. Later wil zij als Pattie Hunt de nieuwe Doris Day worden. Opgegroeid in een klein plattelandsdorp, lonkt de grote stad. Ze trekt haar stoute schoenen aan en gaat op avontuur. Met vallen en opstaan ontdekt Pattie dat de showbizz helemaal niet zo glitter en glamour is als het lijkt. Lukt het haar om alle tegenwinden te trotseren? Petticoat is een hartverwarmende musical over het najagen van je dromen, het loslaten van je kind en het luisteren naar je hart. Met heerlijke muziek, petticoats en vooral heel veel humor!