Na het enorme succes van de Nederlandse première van de musical ‘Whistle down the wind’, stort de Noordhollandse musicalgroep zich nu op de hitmusical ‘Evita’. En ook dat belooft weer (april 2024) een unieke productie te worden! Het productieteam van ‘Whistle down the wind’ tekent in Opmeer ook voor de nieuwe productie met artistieke aanvoerders Peter Groenendijk (regie en productie) en Frank Geisink (muzikale leiding).

Voor deze nieuwe musicalbelevenis is de groep op zoek naar nieuw talent vanaf 16 jaar. Wil jij graag je musicalskills (verder) ontwikkelen en in een ambitieuze en gedreven cast stralen in een professioneel ogende musicalproductie? Dan bieden de vereniging en haar begeleidende musicalprofessionals jou graag die kans!

Aanstaande dinsdag 6 juni organiseert de groep een introductie avond om 20:00 uur in de bovenzaal van De Hooghe Heeren, Herenweg 60 in Hoogwoud. Tijdens deze avond maak je kennis met onze leden en diverse vorige producties en onder leiding van ons artistieke team  creëren we een ensemblescène met zang en regie. Aanmelden kan via: info@musicalopmeer.nl of kijk op de website www.musicalopmeer.nl

Informatie foto: de eerste Nederlandse versie van ‘Whistle down the wind’ werd uitgevoerd op een bijzondere locatie

Foto: Mariska Steenbergen