Morssinkhof Terra Theaterproducties is een in Amsterdam gevestigde producent van familievoorstellingen en musicals voor grote theaterzalen, die te zien zijn in Nederland, Vlaanderen, de Verenigde Staten, China en Australië. Morssinkhof Terra Theaterproducties is onder andere bekend van de producties Amélie de Musical, Brugklas de Musical, Peter Pan, Rapunzel, Jungleboek, Disney Winnie de Poeh en Pride & Prejudice de Musical.

Julia & Romeo de Musical

Julia & Romeo de Musical is gebaseerd op het klassieke en tragische liefdesverhaal van William Shakespeare, echter zit hier een nieuwe twist in!
In deze bewerking zijn de rollen van Romeo en Julia omgedraaid. Hier wordt Romeo uitgehuwelijkt en klimt Julia het balkon op. Het script en de liedteksten worden geschreven door Jeremy Baker (Koefnoen, Rocky Horror Show, Mama Mia) met originele muziek van Fons Merkies (Flikken Maastricht, Turks Fruit de Musical, Brugklas de Musical (Musical Awards 2020 Beste Muziek)). Deze voorstelling is in theaterseizoen 2024 – 2025 in de Nederlandse theaters te zien.

Wij zoeken een acteur voor de rol van Romeo

Voor deze voorstelling is Morssinkhof Terra Theaterproducties op zoek naar Romeo. Zij zoeken een acteur met een sterke zangstem, jonge uitstraling en afgeronde professionele theateropleiding. Voor deze rol dien je beschikbaar te zijn van september 2024 t/m juni 2025.

Contact

Om je aan te melden, dien je jouw CV en headshot te mailen naar Margo van Olst (productieleider) via margo@morssinkhofterra.nl. Je hoort dan snel of je bent uitgenodigd voor deze auditie. Voor meer informatie kun je tevens telefonisch contact opnemen met het kantoor van Morssinkhof Terra Theaterproducties via 020-6197594.