Dat producenten het momenteel niet makkelijk hebben is duidelijk.  Dit keer  spraken wij met Giovanni Sturkenboom van Stent Producties die binnenkort ‘Murder Ballad’ zal brengen. Wat hem bezig houdt, hoor je in dit interview dat we met hem hadden. Juist in deze tijd ontstaan mooie initiatievenen dat ook blijkt ook uit de gesprekken met Christian Seijkens en Allard Blom van de Theater BV die toch met een nieuwe productie komen met de titel ‘Een leven Samen’ met Doris Baaten, Alfred van den Heuvel, Alexandra Alphenaar en Ara Halici. Kortom diverse producenten zitten niet stil en passen zich aan in deze tijd.

Klik hier voor het interview

Stent producties en Giovanni Sturkenboom

Jong én onbekend talent de kans bieden, dat is het bedrijfsdoel van productiemaatschappij STENT Producties. Afgelopen jaren werden er diverse theaterconcerten en musicals geproduceerd, waaronder: ‘SIETSKE LIVE!’, ‘WE WANT QUEEN!’, ‘Voor alles een eerste keer’ en ‘APRIL DARBY LIVE!’. Na deze kleine theaterproducties ging STENT Producties landelijk opereren en bracht de musical ‘Stil in mij’ meer dan 40 keer in de Nederlandse theaters.

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot één van de vaste producenten die Nederland kent. Komende jaren zal de producent zich nog meer gaan richten op specifieke doelgroepen door afwisselend producties te produceren in de genres educatie en amusement.

Foto: Annemieke van der Togt

Lees ook:
Off-Broadway hit ‘Murder Ballad’ komt naar Nederland