Afgelopen maandag spraken we met Arnoud Breitbarth. Arnoud woont en werkt in Londen en heeft al diverse producties op zijn naam staan waaronder ‘Forgive us, Oh Father’, ‘Catch Me’ en ‘Brothers’. Nadat hij 15 jaar als financiëel journalist had gewerkt in o.a. Londen gooide hij het roer drastisch om en werd toegelaten Mountview Academy of Theatre Arts masteropleiding in het schrijven van musicals en studeerde in oktober 2016 cum laude af.

Wij spraken met Arnoud en vroegen ook een tweetal gasten een videoboodschap in te spreken om hun mening te geven over de stukken die Arnoud geschreven heeft.

Klik hier voor het gesprek

Catch Me

In Nederland heeft ‘Catch Me’ in twee staged readings gespeeld. Céline Purcell, Jorrit Ruijs en Ruud van Overdijk waren te zien in de Brits-Nederlandse productie Catch Me. Samen met Steven Roox, John ter Riet en Jorien Zeevaart verzorgden ze twee staged readings van deze nieuwe musical die in 2016 succesvol in première ging op West End.

Catch Me vertelt het verhaal van vijf vrienden die bijeenkomen om een groot verlies te verwerken. Regisseur Daniël Cohen was geraakt door het verhaal en stond te popelen om met de cast aan de slag te gaan.De muzikale leiding was in handen van Gerbrand van Kolck.

Catch Me speelt nu in twee verschillende versies in Londen bij the Royal Central School for Speech and Drama.

Meer informatie over Arnoud vind je hier

Lees ook:
Is de wereld klaar voor ‘Catch me’?