Donderdag om 20.00 gingen wij op onze Facebookpagina in gesprek met Annefleur van den Berg en Elindo Avastia en spraken over hun werk en in het bijzonder over Stayin’ Alive Disco Fever. Vajèn van den Bosch, Esmée Dekker, Annefleur van den Berg, Elindo Avastia, Yoran de Bont en Martijn Vogel bouwen een knallend muzikaal feestje. Samen met een swingende live-band zingen zij de grootste hits uit nog steeds mega populaire musicals als ‘Saturday Night Fever’, ‘Grease’, ‘Fame’, ‘Flashdance’ en ‘Footloose’, afgewisseld met onverwoestbare disco-hits.

Bekijk het interview hier.

Annefleur van den Berg

Voor musicalfans zal Annefleur Van Den Berg geen onbekende zijn. Ze speelde de afgelopen jaren (hoofd)rollen in bekende producties als Grease, The Lion King en Mamma Mia. Ze studeerde af aan de Frank Sanders Akademie voor Musicatheater in Amsterdam. Ze speelde tevens enige tijd in GTST.

Elindo Avastia

Elindo Avastia studeerde aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten te Tilburg waar hij de opleiding Muziektheater volgde. Daar kreeg hij onder anderen les van Edward Hoepelman.Elindo was al eerder te zien in de musicals The Color Purple en Mamma Mia! waarin hij de cover was van de rol van Sky. Elindo Avastia speelde in de musical Kinky Boots in het ensemble en was alternate Lola.