Op zaterdag 11 juli en dinsdag 14 juli vindt het laatste RooxLive-musicalconcert plaats in de Koepelgevangenis van Breda, met als titel: The Show Must Go On.

Het wordt een concert met liedjes uit shows en voorstellingen die ‘hadden moeten spelen’, als ‘corona’ niet roet in het eten had gegooid. Liedjes uit shows als Tina de Musical, Kinky Boots en Anastasia, maar ook de geannuleerde shows van West-End en Broadway krijgen hun moment. Kortom, de ideale gelegenheid om alsnog te genieten van de prachtige liedjes die iedereen zo heeft moeten missen.

De concerten vinden plaats in de Koepelgevangenis in Breda, een tot de verbeelding sprekende omgeving, die is omgetoverd tot een sfeervolle, intieme en adembenemende concertsetting, met state-of-the art geluid! Koop snel je kaartjes, en mis deze unieke ervaring niet!

Zaterdag 11 juli          19u en 21u

Cast: Gaia Aikman, Rick Sessink, Tessa Sunniva van Tol, Steven Roox, Yoran de Bont
Muzikale begeleiding: Stef de Hond

Dinsdag 14 juli            19u en 21u

Cast: Tessa Sunniva van Tol, Nyassa Alberta, Yoran de Bont, Rick Sessink, Steven Roox
Muzikale begeleiding: Stef de Hond

Unieke geluidservaring

We hebben lang gezocht en gewerkt om het publiek de beste geluidservaring te geven, en zijn erg trots op het resultaat. Middels speciale hoofdtelefoons kunnen de gasten genieten van een intieme, kraakheldere geluidsbeleving, en alsnog de galm en de grandeur te voelen en te horen van de gevangenis!

Facebook Live concerten

Steven Roox initieerde middenin de coronacrisis ‘live gestreamde’ musicalconcerten, met een batterij aan ervaren musicalartiesten. Vajèn van den Bosch, Wieneke Remmers, Milan van Waardenburg, Stanley Burleson en tal van collega’s passeerden de revue. Die werden ook uitgezonden op de kanalen van Musicalsites.

Zodra de mogelijkheid zich aandiende, was er ook publiek welkom. Veldberg Events, Roel van Spronsen Geluidstechniek en Pull Productions sloegen de handen in elkaar en maakten pareltjes van elk concert op ons kanaal.

Support your Vocals

Het organiseren en produceren van de live stream concerten kost enorm veel tijd, geld en moeite. Alle artiesten hebben meegedaan uit liefde voor het vak, en om het publiek te geven waar het naar snakte.

Speciaal daarvoor is de actie “Support your Vocals” opgezet. Heb je meegekeken en genoten van 1 of meerdere live streams, dan kan je de artiesten en letterlijk iédereen achter de schermen helpen met een bijdrage, die gaat integraal naar alle medewerkers.

Meer informatie en tickets op www.rooxlive.com.

Lees ook:
Toppunt van genieten: MovieNight
Rocken in de gevangenis met het musicalconcert JukeBoxMusicals