In dit fijne herkenbare liefdesprogramma brengen musicalacteurs Tony Neef en Steven Roox een verrassende mix aan Nederlandse en Engelstalige liedjes. Tony vertaalde meerdere songs naar het Nederlands, waaronder de hitsong “Jij bent zo”. Kom genieten en dein mee op al die fijne melodieën!

Tony Neef

Tony studeerde af aan de Academie voor Lichte Muziek Hilversum (1991) en was leadzanger in Jeans 2, 3 en 4 en in de Jeans televisie specials.

Hij speelde onder andere in de volgende musicals: Evita (understudy Ché Guevara), Miss Saigon (Chris), Chicago (Billy Flynn), Rocky Over The Rainbow (Frank), Titanic (Thomas Andrews), Saturday Night Fever (DJ Monty), Sweet Charity (Oscar Lindquist), alternate Jean Valjean in Les Misérables, Annie (Daddy Warbucks), Sonneveld de Musical (Wim Sonneveld), Beauty and the Beast (Lumière) en The Addams Family (Fester).

Tony was solist in Telkens Weer Het Dorp, een hommage aan Friso Wiegersma, in Vroeger of Later, een hommage aan Robert Long en was Lucheni in Elisabeth in Concert op Paleis Soestdijk (2018) Ramades in Aïda in Concert (2019). Tony maakte verder deel uit van Purper in Purper 100, een Vooruitblik en in Purper in Concert.

Tony’s stem is te horen in ontelbare animatiefilms en series. Tony maakte een solo CD ‘Nooit Verwacht’ (1999). Drie maal was hij finalist bij het Nationale Songfestival. Tony was daarnaast solist bij alle Musicals in Ahoy’ producties en in Musical Classics. Tony schrijft ook liedteksten, waaronder de hit van Jeroen van der Boom Jij bent zo.

Drie keer was hij genomineerd voor de John Kraaijkamp Musical Awards voor zijn hoofdrollen in Sweet Charity en Sonneveld de Musical en voor zijn bijrol Fester in The Addams Family.

Tickets en info via: www.rooxlive.com

Lees ook:
René van Kooten en Brigitte Heitzer gaan de theaters in met eigen voorstelling
Bijzondere avond in Veldhoven