Op de avond dat normaal gesproken de laatste voorstelling van Anastasia zou spelen, stonden vier spelers uit deze productie in Veldhoven op het toneel. Tijdens twee nummers werden zij bijgestaan door negen kleine Anastasia’s wat de avond een bijzonder tintje gaf. Zeker aan het einde waar de finale van Anastasia werd gezongen met wel een hele bijzondere begintekst.

De theaterzaal van Theater de Schalm in Veldhoven zag er anders uit dan normaal. Normaal gesproken is het theater dicht in de zomermaanden. Tussen half juli en eind augustus zullen nu echter verschillende producties in De Schalm te zien zijn. Tijdens de zomerprogrammering is de tribune ingeschoven, waardoor er een ‘vlakke zaal indeling’ ontstaat. In de benedenzaal ontstaat een vlakke vloer, waar losse tafels en stoelen waren geplaatst.

 

In dit gezellige entourage brachten René van Kooten, Saskia Schäfer, Loïs van de Ven, Stef de Hond en Steven Roox, een mix van highlights uit oude Broadwayparels en nieuwe West End-fenomenen. Ook op het toneel zag het er gezellig uit. Er was een huiskamersfeer gecreëerd waardoor, volgens Steven Roox, de overgang van thuis Netflixen naar weer naar het theater gaan, niet zo groot was.

Steven Roox presenteerde deze avond waarbij iedereen, inclusief muzikaal begeleider Stef de Hond, zijn eigen inbreng had, wat zorgde voor een gevarieerde avond. Ook zong Steven uiteraard ook een paar nummers waarbij hij zich soms zelf begeleidde op de piano.

Deze shows die door Rooxlive opgezet zijn, zijn het antwoord in deze tijd waarbij grote shows even niet mogelijk zijn en er steeds meer kan maar op afstand. Deze avond laat zien dat er wel degelijk mogelijkheden zijn om veilig naar het theater te gaan. Meer informatie over RooxLive vind je hier.

 

er zijn geen afbeeldingen gevonden

er zijn geen afbeeldingen gevonden