Binnenkort begint het tweede seizoen van de podcast: ‘ik vind hier iets van.’ In dit seizoen gaan men volledig in op het genre musical. Vandaar ook de nieuwe titel: ‘Musical, ik vind hier iets van.’ 

Het doel is om een audio musicalencyclopedie met een kritische noot te maken. Per aflevering bespreekt men een voorstelling, componist, regisseur etc. We praten over het verhaal, de thematiek, personages, muziek en opvoeringsgeschiedenis. Tot dusver werden er afleveringen over West Side Story, Cabaret, Jonathan Larson (Tick Tick … Boom! & Rent) en Evita gemaakt

Benno Hoogveld begon zijn carrière in het ensemble van Evita. Daarna speelde hij in o.a. Miss Saigon en Titanic. Ook was hij een tijd artistiek leider van het M-Lab. Tegenwoordig is hij de vaste regisseur van de Kernploeg. 

Annemiek Lely studeerde theaterwetenschappen en liep stage bij het M-Lab. Ze werkt inmiddels vijf jaar samen met Benno bij theaterproductiehuis Solo Stories. In de auto naar een theater nemen ze het liefst een musical onder de loep. In ‘Musical, ik vind hier iets van’ voeren Benno en Annemiek die gesprekken met de microfoon aan. 

‘Musical, ik vind hier iets van’ is een informatieve podcast waarbij de luisteraar het gevoel krijgt ook aan de keukentafel te zitten. 

‘Wanneer komt de volgende? Ik wil weer in de auto mee discussiëren.’ – Luisteraar Pepijn  

De podcast is via Spotify, Apple podcasts, Google podcasts en via deze link te beluisteren