De komende maanden staan er verschillende voorstellingen op het programma. Je kunt je aanmelden voor 1 of meerdere projecten.

Voor de ‘De Voorjaarsshow’ en ‘Weet U Nog Wel…? Repertoire groep’. Het betreft ensemble en  solisten plaatsen. Van solisten wordt een gevorderd niveau verwacht. Audities vinden plaats op: zondag 6 februari te Almere. Ook tapdansers worden gezocht voor de te vormen ‘Swingtime’ tapgroep.

De voorjaarsshow.

Het is een revue-achtige show samengesteld uit divers repertoire. Begeleid door live orkest. Verschillende nummers worden gekozen uit o.a. onze eerdere shows als ‘My Fair Lady’, ‘Broadwayshow’, ‘Flevo-Land van de Toekomst’ e.a.

Weet u  nog wel…?, Repertoiregroep

Met repertoire uit de jaren ‘50, ‘60 en ‘70  van de vorige eeuw, worden 3 á 4 korte theatrale programma’s/blokjes gemaakt van 20-25 minuten. Deze korte programma’s zijn o.a. bedoeld om aan woon-zorginstellingen aan te bieden.

Ook voor onze twee klassieke programma’s, ‘Grand Kaffee’ en ‘Hans en Grietje’, zoeken we nog extra zangers. Onder andere voor een dubbele bezetting.

Voor Grand Kaffee zoeken wij met spoed voor de rol van Leopold een goede zanger. Grand Kaffee is een operette programma die we in de periode april-juli ’22 spelen op diverse locaties van woon-zorgcentra. Voor de rol van ‘Hans’ (mezzosopraan) in Hans en Grietje zoeken wij nog een extra bezetting. Dit is kleine opera die wordt aangeboden voor basisscholen om de jongste kinderen kennis te laten maken met klassieke muziek. Met hoogtepunten uit de opera Hänsel und Gretel van E. Humperdick. Optredens worden doordeweeks en overdag in overleg gepland. 

TAPDANSERS. voor te vormen ‘Swingtime’ Tap groep

Deze groep gaat aan het werk met  choreografieën voor toekomstige shows en/of aparte optredens. Het gaat om gevorderde tapdansers om vlotte choreografieën mee te  maken. Ook tapdansers die er al een tijdje uit zijn of minder geoefend, zijn  welkom. We zullen de tapdansers tijdens het instuderen op niveau splitsen.  Tapdans is swingend, ritmisch en technisch maar de Choreografe blijft wel de connectie met dans maken. Ook tapdansers worden gezocht voor de te vormen ‘Swingtime’ tapgroep.

Alle repetities vinden plaats in Almere de meeste voorstellingen ook.

Auditie is kosteloos. Je betaald een eigenbijdrage voor deelname aan een project.

Meer informatie en aanmelding via administratie@topalmere.nl of website www.topalmere.nl.

Foto: Top