Musical de Tocht speelt op 21 februari eenmalig een speciale ochtendvoorstelling. De deuren van de foyer gaan open om 5:00 uur, dezelfde tijd waarop de echte Elfstedentocht van start gaat wanneer hij ooit weer doorgaat, de voorstelling start om 6:00 uur. “We willen de magie doorgeven aan de volgende generatie en die magie wordt nog eens extra versterkt door de show ’s ochtends vroeg te spelen. Het maakt de elfstedenbeleving compleet en de ervaring onvergetelijk”, aldus artistiek directeur Madelène van Beuzekom. Voor het eerst in de geschiedenis van musicals wordt een voorstelling zo vroeg in de ochtend opgevoerd. Inmiddels zijn er al meer dan 500 tickets voor deze bijzondere voorstelling verkocht.

Na de voorstelling krijgt het aanwezige publiek een smakelijk Elfstedenontbijt, waar onder het genot van een hapje en drankje kan worden nagepraat over de show en waar herinneringen aan de Elfstedentochten opgehaald kunnen worden samen met Elfstedenleden, deze zijn namelijk in grote getale aanwezig bij deze unieke voorstelling. 

Herinnering doorgeven aan volgende generaties

Musical de Tocht heeft als belangrijkste doelstelling het doorgeven van de herinnering aan de Elfstedentocht aan de volgende generaties. Om dit te stimuleren geld voor de eenmalige ochtendvoorstelling een speciale actie. Volwassenen kunnen jongere generaties meenemen voor de helft van de prijs! Een uitgelezen kans om samen met uw (klein)kind de magie van de Elfstedentocht te beleven in het Friso Theater in Leeuwarden.

Kaarten voor deze eenmalige unieke voorstelling zijn verkrijgbaar via www.musicaldetocht.frl/ochtend