Ik ben er even niet (berichten na de biep) was de titel van de solovoorstelling van Myrthe van der Vuurst de Vries dat zij speelde in het sfeervolle theater ‘t Kapelletje in Rotterdam. Myrthe is vierdejaars student muziektheater Codarts en studeerde gisteravond met vlag en wimpel af.

Het was een solovoorstelling met eigen nummers, eigen tekst, eigen teksten, regie en eigen vormgeving. Het toneel was opgebouwd uit vijf stoelen die naast elkaar stonden met op elke stoel een jas. Myrthe zat op een stoel in de metro en ping van de intercom klonk, de deuren gingen dicht en de metro begon te rijden. Ze liet 5 verschillende personages zien, die allemaal voortkwamen uit angsten, fantasieën van haar over de wereld. Myrthe kroop dan even als zichzelf in die verschillende jassen van verschillende personages. Zo zagen we o.a. een vrouw in een groene jas die afscheid had genomen van haar partner omdat beiden voor zichzelf kozen. De vrouw in de blauwe jas werd steeds wat kouder want met de dag stierf ze af. Een andere vrouw ziet zichzelf elke dag ouder worden in de spiegel en haalt die dan maar weg.

Myrthe werd begeleid door een vierkoppige band bestaande uit Jorah Peterse,Berend Suijker. Laurens Klep en Laurens Hoppe. Myrthe werd gecoacht door Wanda Meeuws.

Myrthe is momenteel te zien in What Ever Happened to Mr. Pete? Van het Zuidelijk Toneel. Daarvoor was ze te zien in Snowponies van Alex Klaasen.