Het MPG Jeugdtheater is verheugd om de opvoering van “My Son Pinocchio” aan te kondigen, die plaats zal vinden in het prachtige Amphion theater in Doetinchem. Deze tijdloze klassieker zal jong en oud betoveren met zijn betoverende verhaal en meeslepende muziek.

“My Son Pinocchio” is gebaseerd op het geliefde verhaal van Pinokkio, maar verteld vanuit het perspectief van Geppetto, de toegewijde houtbewerker die Pinokkio tot leven bracht. Het stuk werpt een nieuw licht op de relatie tussen vader en zoon en onderzoekt thema’s van liefde, identiteit en wat het betekent om een echte familie te zijn.

Met een getalenteerde cast van jonge acteurs en prachtige muzikale nummers belooft “My Son Pinocchio” een betoverende ervaring te worden voor het hele gezin. Het MPG Jeugdtheater staat bekend om zijn hoogwaardige producties die zowel educatief als vermakelijk zijn, en deze voorstelling zal geen uitzondering zijn.

De opvoering van “My Son Pinocchio” zal plaatsvinden op 13 april om 19:00 en 14 april om 11:00 en 15:00 uur in het Amphion theater. Tickets zijn nu verkrijgbaar via www.amphion.nl.

Kom en laat je betoveren door de magie van “My Son Pinocchio” met het MPG Jeugdtheater in het Amphion theater!

Over MPG Jeugdtheater

MPG Jeugdtheater is een jeugdtheatergezelschap dat zich toelegt op het produceren van hoogwaardige voorstellingen voor jong publiek. Met een focus op educatie en entertainment brengt MPG Jeugdtheater klassieke en eigentijdse verhalen tot leven op het podium, waarbij ze jonge talenten de kans bieden om te schitteren in prachtige musicalproducties.