Musicalvereniging Con Brio speelt dit jaar de hilarische musical “Monty Python’s Spamalot”. Deze musical, gebaseerd op “Monty Python and the Holy grail”, vertelt op satirische wijze het verhaal van Koning Arthur die met zijn ridders op zoek gaat naar de Heilige Graal. Mét natuurlijk de geliefde karakters en scènes uit de film, maar ook met veel Broadway-parodieën. De scenes met rare types en scherpe woordgrappen volgen elkaar in rap tempo op en ook de liedjes ontsporen soms volledig. De Britse humor met uitgestreken gezicht en de Brabantse gezelligheid liggen een stuk dichterbij elkaar dan je zou denken, en dat merk je in deze musical!

Dit in combinatie met het semiprofessionele niveau van Musicalvereniging Con Brio, geeft een gegarandeerde middag of avond theaterplezier voor zowel liefhebbers van Monty Python als musicalfans die niet bekend zijn met hun werk.

De musical “Monty Python’s Spamalot” wordt gespeeld in Theater de Bussel in Oosterhout, op 18, 19 en 20 oktober 2024. De kaartverkoop hiervan is reeds van start gegaan. Kaartverkoop: www.theaterdebussel.nl