Dit voorjaar presenteert Theaterkantoor met actrice en zangeres Marjolein Keuning meerdere buitenconcerten op verschillende locaties in Nederland. ‘Songs in Silence’ is een liedjesprogramma waarin Keunings zingt en vertelt over haar trektocht langs de Engelse kust. Op een bijzondere locatie krijgen bezoekers een koptelefoon waardoor de muziek en verhalen nog intenser worden beleefd. ’Songs in Silence: Trek’ is de eerste voorstelling van Keuning.

Marjolein Keuning: “In mijn openluchtvoorstelling vertel ik waarom ik van de hectische wereld afscheid heb genomen en me nu afbeul in de regen, brandende zon, op onverharde, modderige paden. De liefde voor wandelen, gecombineerd met mijn passie voor de natuur, staat centraal in mijn voorstelling. Ik vertel mijn verhaal op een toegankelijke en humoristische manier en zing er liedjes bij. Voor het publiek is het heerlijk als ze in de zon zitten en tussendoor ook nog naar de vogeltjes kunnen kijken.”

‘Songs in Silence: Trek’

In het liedprogramma ‘Songs in Silence: Trek’ laat Marjolein Keuning zich begeleiden door gitarist Leon Mennen. Het verhaal vertelt over haar trektocht langs de Engelse kust in 2018. De buitenlucht inspireerde Keuning tot deze voorstelling waarin muziek en verhalen worden afgewisseld. Het publiek bevindt zich midden in de natuur en kan liggend of zittend met de voeten in het gras genieten.

LekkerBAG

Kenmerkend voor organisator Theaterkantoor zijn de concertlocaties die zorgen voor extra dimensie waarbij meerdere zintuigen worden geprikkeld. Voor de ultieme beleving van ‘Songs in Silence: Trek’ nemen bezoekers een tuinstoel, zitzak of matje mee. De organisatie verzorgt een zoete of hartige LekkerBAG met daarin een versnapering en drankje. De uitgereikte koptelefoon zorgt voor een nog intensere beleving.

Data

14 mei 2022 – Huis Verwolde (Laren GLD)

21 mei 2022 – Paleis Soestdijk (Baarn)

28 mei 2022 – Huis Bergh (Heerenberg)

29 mei 2022 – Fruittuin van West (Amsterdam)

4 juni 2022 – Buitenplaats Doornburgh (Maarssen)

Kijk voor tickets en info op www.songsinsilence.nl!

Over Marjolein Keuning

Marjolein Keuning is een Nederlandse zangeres, actrice en presentatrice, voornamelijk bekend door haar rol als Maxime Sanders in Goede tijden, slechte tijden die ze gedurende negen jaar op zich nam. Ze is eveneens bekend van haar rol als Eefje Winkel in Vrouwenvleugel en als Joyce Couwenberg in Onderweg naar Morgen.

Over Theaterkantoor.nl

De creatieve ‘broedplaats’ Theaterkantoor.nl is gespecialiseerd in muziektheater en unieke belevingsconcerten. Theaterkantoor.nl organiseert en begeleidt nieuwe en bestaande producties, ondersteunt musici, acteurs en theatermakers bij hun producties en werkt samen met diverse podia, musici en theatermakers, locaties en aanverwante partijen op organisatorisch en productioneel vlak.

Met: Marjolein Keuning (zang, gitaar, melodica) & Leon Mennen (gitaar, zang)
Regie: Titus Tiel Groenestege
Techniek: Jeroen Oostenveld
Samenstelling: Marjolein Keuning en Selma Susanna
Foto: Feriet Tunc