Na enkele try-out voorstellingen is Marijn Brouwers klaar om zijn verhaal te delen met het publiek. De zeer persoonlijke voorstelling Troostroof zal eerst in een speciale 20 minuten versie te zien zijn onder de naam Zomernacht tijdens de aankomende Amsterdam Pride. Deze versie is één van de openingsvoorstellingen van het vernieuwde TapasTheater. Daarnaast zal aankomende zaterdag de EP onder dezelfde naam, Zomernacht uitkomen. Deze EP bevat enkele nummers uit de voorstelling.

 In zijn aangrijpende theatervoorstelling neemt Marijn de toeschouwers mee op een emotionele reis, waarin hij zijn eigen ervaringen verweeft met prachtige muziek en ontroerende momenten. Het verhaal van een bijzondere nacht, precies vijf jaar geleden op 1 juli 2018. Een nacht die exotisch en avontuurlijk van start ging, maar eindigde in een life-changing-drama. Nu, 5 jaar nadat Marijn de dood in de ogen keek, durft hij het échte verhaal te vertellen. Een verhaal met een roze karakter over houvast, troost en de verleiding van de nacht. Met deze voorstelling beleeft Marijn voor zijn gevoel zijn tweede coming-out.

Marijn speelde eerder de rol van Bruce Ismay in de musical Titanic, maakte voorstellingen over Frans Halsema, Chet Baker, Charles Aznavour en een programma samen met Jenny Arean.

 Zomernacht

Tijdens Amsterdam Pride krijgt het publiek de kans om zijn verhaal live te ervaren in het geheel vernieuwde Tapastheater onder de naam Zomernacht. Van 3 t/m 6 augustus is een speciale 20 minuten versie van Troostroof onder de naam Zomernacht te zien. Zomernacht is niet alleen de titel van de speciale reeks Pride voorstellingen het TapasTheater maar ook van de EP met 5 nummers uit de voorstelling. Deze door Marijn ingezongen nummers zullen vanaf 1 juli te luisteren zijn via de regulieren kanalen.

Algemene informatie

Na Amsterdam Pride zal de voorstelling vanaf oktober in zijn geheel te zien zijn op verschillende plekken door Nederland. Voor meer informatie kunt u terecht op: www.marijnbrouwers.nl