Op dinsdag 12 maart vindt de eerste Marble Showcase van Marble Agency plaats. Tijdens deze unieke avond leer je een selectie bevlogen talenten van Marble Agency kennen: Jolijn Henneman, Boris van der Ham, Sterre Verschoor, Martijn van der Veen, Sanguita Akkrum, Dominique de Bont, Jary Sluijter, Donna-jo Aarts, Luuk Haaze, Julia Lammerts, Lina Heijmans, Jochem Smit, Amy Egbers, Jip Wassenberg en Yoran de Bont.

Onder leiding van Marco Hoving en met presentatie van Naomi van der Linden bestormen deze talenten eenmalig het podium van CREA. Een puur concert zonder opsmuk en poespas; naast de klanken uit de piano hebben zij niets om zich achter te verschuilen. Verheug je op een rollercoaster van iconische musicalklassiekers, ingetogen kleinkunstnummers, humoristische duetten en bezielde ensemblezang.

Marble Showcase

De Marble Showcase speelt op dinsdag 12 maart om 19:45 exclusief in CREA Amsterdam. Koop je kaartje door te mailen naar:Marbleshowcase@gmail.com

Marble Agency

Marble Agency is een klein agentschap, waar een persoonlijke begeleiding voorop staat, waarbij de wens van de cliënt centraal staat. Belangrijke thema’s in het bijstaan van cliënten zijn veiligheid op de werkvloer, diversiteit en inclusiviteit, werken vanuit intuïtie en vanuit inhoud.

Het enthousiasme en passie voor het vak komt tot uiting in deze eerste Marble Showcase.

Cast:

Jolijn Henneman

Boris van der Ham

Sterre Verschoor

Martijn van der Veen

Sanguita Akkrum

Dominique de Bont

Jary Sluijter

Donna-jo Aarts

Luuk Haaze

Julia Lammerts

Lina Heijmans

Jochem Smit

Amy Egbers

Jip Wassenberg

Yoran de Bont

Muzikale leiding:

Marco Hoving

Presentatie:

Naomi van der Linden

Productie:

Femke Wennink & Sterre Verschoor

Initiatief:
Marble Agency/Amber de Vente