Morgen gaat in het Luxor Theater de musical ‘The Prom’ in première en wij mogen 2 x 2 kaarten weggeven voor deze musical op een datum en theater naar keuze, mits beschikbaar. Het belooft morgen tijdens de première een knallend feest te worden en wij doen daar natuurlijk verslag van.

In deze geweldige cast vind je onder andere Pia Douwes, Joke de Kruijf, Dennis Willekens en Barry Beijer maar ook aanstormende talenten zoals Juliette van Tongeren (Titanic) en Soraya Gerrits (Diana en Zonen) in de hoofdrollen.

 

The Prom, het verhaal

Vier uitgedoofde Broadway-sterren doen alles om weer te gaan stralen en krijgen lucht van een provinciaal relletje. Emma wil maar één ding: met haar vriendin en liefde Alyssa naar de Prom, het feestelijke eindejaarsbal van haar school. Maar dat ligt moeilijk in haar conservatieve woonplaats. De ouderraad blaast het hele feest af. De ijdele artiesten grijpen hun kans om zelf weer in de spotlights te staan en trekken ten strijde. Maar wat begint als een slim zakelijk project om hun eigen imago op te poetsen, mondt uit in een emotionele reis met maar één einddoel: jezelf kunnen en mogen zijn!

Hoe maak je kans?

Reageer op dit artikel op Facebook en/of Instagram en tag degene die jij mee wilt nemen. Reageren kan tot uiterlijk 2 oktober.

Meer informatie over The Prom vind je hier