Kristine Embe speelde gisteravond haar eindexamen Muziektheater Fontys en hoe!

Kristine belichte een aantal van haar eigenschappen in haar voorstelling waarbij ze moeiteloos schakelde van Nederlands naar Duits, Engels, Italiaans, Frans, Spaans, Fins, Lets en Russisch. Ondanks dat je soms de taal niet kende, wist ze toch subliem het verhaal over te brengen. Zij nam haar publiek aan de hand en wist door haar innemende spel, dat komische elementen in zich had maar ook kwetsbare, haar publiek te interesseren.

Haar voorstelling had geen titel maar in het stuk liet ze vier verschillende vrouwen zien die uiteindelijke een persoon zijn in de persoon van Kristine.  De vrouwen waren romantisch, perfectionistisch, gedreven en onzeker maar vormen uiteindelijke een unieke persoonlijkheid die iedereen is en natuurlijk ook Kristine.

Krsitine ging speels met haar voorstelling om waardoor ze ontwapenend en charmant haar verhaal verteld. Ze maakte creatief gebruik van ladders en stoelen en ook uit het plafond kwamen sneeuw en regen die tevens werd voorgegeven door een wolkje dat dreigend boven haar hoofd hing.

In de zaal zaten helaas maar een paar mensen, maar gelukkig kon het thuisfront via een live-stream meegenieten.  Kristine werd begeleid door Marc Krone en Koos van den Brekel op de vleugel. Helaas voor Nederland gaat Kristine weer terug naar haar moederland Duitsland en kunnen wij voorlopig niet meer van haar genieten.