Met de lancering van de nieuwe website start ook de ticketverkoop van de InTeam Productie ‘Priscilla, Queen of the Desert’. De musical, gebaseerd op de gelijknamige cultfilm uit 1994, speelt van 7 tot en met 16 januari 2022 in Arenberg, Antwerpen.

De musical vertelt het verhaal van drie vrienden, die een tocht doorheen de woestijn in een bus ondernemen, om op de eindbestemming een drag-act op te voeren. ‘Priscilla, Queen of the Desert’ zit boordevol aanstekelijke ’80 en ’90 muziek. Memorabel is de scène waarop het drietal in bloemenpruiken met een Aboriginal rond het kampvuur dansen op de tonen van ‘I Will Survive’. Met die iconische bloempruiken poseert de hoofdcast ook op de eerste visuals die gereleaset worden. Jeroen Logghe (o.a. ‘Blood Brothers’, ‘Scrooge’) speelt de rol van Anthony ‘Tick, Baptiste Vuylsteke (o.a. ‘La Cage Aux Folles’, ‘Scrooge’) die van Adam aka Felicia en Brecht Callewaert (o.a. ‘Tovenaar Van Oz’) vertolkt de rol van transvrouw Bernadette.

Kaarten kunnen vanaf nu besteld worden, rechtstreeks via www.arenberg.be of via de InTeam website (via een link naar Arenberg).

De InTeam website werd ook onder handen genomen. Grafisch ontwerper Jonas De Rijker (Studio That) zorgde voor een modern en gebruiksvriendelijk ontwerp van de website, waarin verschillende kleur- en tekstblokken een duidelijk overzicht bieden. Je vindt snel alle info over de cast en creatives van ‘Priscilla’.  Ook de vorige producties kregen elk een mooie pagina. Verder lees je alles over de artistieke en bestuurlijke achtergrond van het productiehuis.

Niet alleen de website kreeg een behoorlijke update, ook het InTeam logo werd vernieuwd. Jonas creëerde een strak design, geïnspireerd door acteurs in het spotlicht, dat hun schaduw over het podium werpt.

Tenslotte maakt de cast zich ook op voor een eerste publiekelijk optreden. Op de Opening Night van Antwerp Pride in het OLT Rivierenhof op woensdag 11 augustus geven ze een voorsmaakje uit de musical. Meer info via Antwerp Pride. 

Foto credits: Marc Drofmans