Met Starlight Express gaat na de lockdown de eerste show eindelijk van start op 3 oktober 2021 van Mehr-BB Entertainment in Duitsland !

Vandaag beginnen de eerste repetities voor acteurs – maar ook het theater met alle veiligheidsmaatregelen conform alle huidige hygiëne standaards. Alle reeds gekochte tickets blijven geldig en kunnen kan gratis worden omgeboekt 

Licht aan het einde van de tunnel

Er is licht aan het einde van de tunnel: Starlight Express  begint op 3 oktober 2021 weer in Bochum en is daarmee de eerste productie van Mehr-BB Entertainment in Duitsland, dat zijn activiteiten hervat! “In meer dan 30 jaar moest Starlight Express overleefde vele tegenslagen en wat er ook gebeurde – deze uitzonderlijke productie kwam elke keer weer sterk terug. Het zal deze keer hetzelfde zijn.

Je voelt al opwinding achter de schermen, dat energieke gevoel bij alle collega’s”, beschrijft Maik Klokow, CEO en producer van Mehr-BB Entertainment de lopende voorbereidingen. “Ik ben erg blij dat deze lange, onzekere en zeer moeilijke tijd voor al onze medewerkers voorbij is. Vooral onze cast  kan bijna niet wachten om weer voor het publiek op te treden. 

Trots

Ik ben ongelooflijk trots dat we bij Starlight Express terugkomen op het toneel. Het wordt een snelle start van een geweldig theaterseizoen en we kijken uit naar onze gasten en fans in al onze theaters en producties!” De repetities voor de meest succesvolle musical aller tijden beginnen vandaag. Het internationale ensemble kan haast niet wachten om na de lange verplichte pauze weer de rolschaatsen aan te trekken, te schaatsen en om de adembenemende choreografieën te dansen en te oefenen. Podiumtechnologie, geluid en verlichting wordt tot in het kleinste detail gecontroleerd, de spectaculaire kostuums en pruiken aangepast en voorbereid. Het hele Starlight Express-team staat vol vreugde aan de start en kan niet wachten tot de deuren weer open gaan, de theaterzaal gevuld wordt en de eerste noot van de succesvolle productie van Andrew Lloyd Webber klinkt. Binnenkort mag Starlight Express het publiek weer mee terug nemen in een andere wereld.

 

Nieuwe inrichting

De afgelopen maanden zijn intensief gebruikt om theater, backstage en foyer in te richten conform de nieuwste veiligheids- en hygiënenormen. “Daar hebben we de pauze in het spel voor gebruikt”
om het theater te optimaliseren volgens de huidige eisen. Dit omvat bijvoorbeeld het nieuwe ventilatiesysteem met CO²-meetapparatuur evenals desinfectie- en teststations voor medewerkers, zegt  Starlight Express directeur Burkhard Koch over de huidige veiligheidsmaatregelen in het theater.

Alle reeds gekochte Starlight Express tickets blijven uiteraard geldig en kan nog steeds gratis worden omgeboekt. Voorverkoop voor het seizoen vanaf oktober 2021 staat ook open.

Meer informatie vind je hier.