Stamppij houdt audities voor de nieuwe zelfgeschreven productie ‘Nachtvogels’. De audities zijn op 11/12 september en 25/26 september 2021 (de 26e is een terugkomdag voor rollen).

De repetities zijn vanaf september 2021 elke woensdagavond (m.u.v. schoolvakanties) van 19:30 tot 22:00 uur in Nijmegen. De instructies voor de audities krijg je minimaal 4 weken van tevoren. Ga nu naar www.stamppij.nl/doe-mee om je in te schrijven, of voor meer informatie.

Stamppij

Stichting Stamppij is een ambitieuze musicalgroep uit Nijmegen die streeft naar kwaliteit en een hoog niveau. Zij maken sinds 2014 prachtige musicalproducties waarin vele talentvolle amateurs hebben mogen stralen. Samen met een professioneel team van een regisseur, muzikaal leider en een choreograaf gaan ze een jaar lang ijverig aan de slag om de amateurcast voor te bereiden op de productie. Daarnaast is een geweldige groep vrijwilligers (stagiaires, professionals en amateurs) op vele gebieden een jaar lang bezig met de voorbereiding. Van prachtige decors, betrouwbare techniek, vakkundige posters, creatieve kapsels, kostuums en grime tot kaartverkoop, catering en logistiek.

Zij zijn ongelofelijk trots op wat we de afgelopen jaren hebben neergezet. Hun eerst productie, het volledig zelfgeschreven ‘Live!’, ontving een nominatie voor ‘beste nieuwe musical’ bij de landelijke Amateur Musical Awards (AMA’s). De tweede productie ‘Lady Marmalade’, ontving ook een nominatie voor ‘beste mannelijke hoofdrol’. De laatste (volledige productie) ‘Nine’, overtrof alle verwachtingen. We ontvingen maar liefst zes nominaties bij de AMA’s en mochten daarom meerdere optredens verzorgen bij het Awards Gala in het Nieuwe Luxor theater. Daar wonnen we de award voor ‘beste mannelijke hoofdrol’.