In de reeks gesprekken die Julia en David al hadden met Renee van Wegberg en Marjolijn Touw gaan ze nu aan tafel met Jon van Eerd op het Instagram kanaal van musicalsites.nl.

Jon van Eerd

on Van Eerd is een Nederlandse acteur, zanger en schrijver. Hij studeerde Theaterwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam, waarna hij zijn acteercarrière begon in Amerika en Engeland.

In Nederland speelde hij onder meer in Boeing Boeing en musicals als Titanic, Mamma Mia en Moeder Ik Wil Bij De Revue. Ook speelde hij bij verschillende theatergezelschappen zoals bij Toneelgroep de Appel. In 2015 richtte Jon de productiemaatschappij het Pretpakhuis op. Jon maakt komedies met een hoog tempo en veel fysieke actie zoals Herrie in de keuken,  Charley, Harrie & Eva, Harrie let op de Kleintjes en Harrie Babba.

Jon is ook te zien in films en op televisie. Zo speelde hij in Flodder, Baantjer en André van Duins Comedy Club. Ook was hij ‘de Mol’ in het televisieprogramma Wie is de Mol? in het seizoen van 2009. Ook werkte hij als stemacteur mee aan enkele films als Aladdin, The Flintstones, De Leeuwenkoning en Harry Potter.

Klik hier voor meer informatie over het Pretpakhuis

Lees ook:
Julia en David spraken met Marjolijn Touw, kijk hier naar het interview
Julia Berendse en David van den Tempel spraken met: Renée van Wegberg