Het heeft even mogen duren, maar dit voorjaar kan het Warm Water Jeugdtheater het publiek weer laten zien waar zij zo enthousiast en gepassioneerd mee bezig zijn. De leerlingen van WWJ zijn nog nooit zó enthousiast geweest weer te mogen optreden.

In 2020 begonnen de leerlingen van WWJ Productieklas te repeteren voor The Wiz, een verhaal over Dorothy en het land van Oz. Inmiddels zijn we twee jaar verder en staan de leerlingen te springen om hun harde werk te laten zien.

Het stuk The Wiz is natuurlijk heel bekend, maar WWJ steekt het stuk in een compleet nieuw jasje. Nieuwe kleren, een gaaf decor en ontzettend enthousiaste acteurs en actrices, dat is wat het stuk zo bijzonder maakt! 

The Wiz vertelt het verhaal van Dorothy, die woont in een klein dorpje in Kansas. Niemand lijkt haar écht te begrijpen. Door een wilde storm komt Dorothy op wonderbaarlijke wijze terecht in het bizarre land van Oz. Op deze mooie plek ontmoet Dorothy al gauw nieuwe vrienden. Samen met hen gaat Dorothy op zoek naar de wonderbaarlijke Wizard zodat ze gauw weer naar huis kan. Op haar reis door Oz maakt Dorothy een hoop dingen mee en leert ze steeds meer over zichzelf en wat thuis nou eigenlijk écht is. Zal Dorothy haar thuis vinden?

In april 2022, tijdens het paasweekend, spelen de acteurs en actrices maar liefst zes voorstellingen, om de verloren tijd in te halen!

Kom de twee casts bewonderen van 16 t/m 18 april in het CKC Zoetermeer.

Tickets voor de voorstelling bedragen €8 en zijn verkrijgbaar via www.greg-baud.nl

De kaartverkoop is begonnen, koop snel uw kaarten!

Voor meer informatie over WWJ, neem een kijkje op www.warmwaterjeugdtheater.nl

Wil je ook een theaterles komen volgen? Stuur een mailtje naar wwj@greg-baud.nl en kom aanstaande zaterdag nog een gratis proefles volgen.