Op zaterdag 12 maart speelde ONE de Musical een speciale benefietvoorstelling onder de noemer #LOVENOTWAR ten behoeve van de oorlog in Oekraïne. Hiermee is maar liefst €5.000,- bijeengebracht voor giro555. In de foyer van Studio’s Aalsmeer kon men  bij het grote bloemenhart de speciale ‘Love. Always.’ roos aanschaffen.

Tijdens de speciale benefietavond genoten ruim 800 mensen van het hartstochtelijke verhaal over de eeuwige liefde tussen Amon, een stoere piramide-arbeider en de mooie Mira een rebelse prinses die tegen alle regels in gaat en haar eigen hart volgt.

Producent Roel Pieters: “Ik ben ontzettend trots op de cast en het publiek dat zo massaal gedoneerd heeft. Met zijn allen hebben we hiermee een bescheiden bijdrage kunnen leveren aan giro555 in actie voor Oekraïne.”

One, de musical

ONE is ook het verhaal van een volk dat tot het uiterste wordt gedreven en uiteindelijk in opstand komt tegen haar machthebbers. En ONE is het verhaal van de meedogenloze vizier Hemioenoe die zich verliest in zijn honger naar macht en maar een manier ziet om zijn doel te bereiken: trouwen met de dochter van Koning Cheops: prinses Mira.

Cheops is verantwoordelijk voor het meest tot de verbeelding sprekende monument op aarde, de Grote Piramide, en hij stelt alles in het werk om zijn opdracht, zijn droom te kunnen verwezenlijken en betaalt daar uiteindelijk de hoogst mogelijke prijs voor die een God op aarde kan betalen…

Volg ONE de Musical via Facebook, Instagram en de website