Na 9 succesvolle voorstellingen in Rotterdam maakt de jaarlijkse Bonte Avond van het musicalseizoen op 13 juni a.s. een herstart in Amsterdam onder de noemer ‘The Great Reset’. De voorstelling is een vrolijke terugblik op vrijwel alle shows die de afgelopen 2 jaar (niet) te zien waren. 

Vliegende tapijten, geïsoleerde eilanders, rondspokende royalty en een ‘vermusicaliseerde’ pandemie zijn slechts enkele van de onderwerpen die in de parodie aan bod komen. Een cast van 4 musicalacteurs, een verteller en een live combo brengen u een vrolijke voorstelling met een lach, een tiran en een bizarre complottheorie.

Het gedeeltelijk vernieuwde creative team bestaat uit Bart Mijnster (teksten), Aron Bruisten (teksten & muzikale supervisie), Marleen van der Loo (regie & choreografie) en Marinus de Graaf (vormgeving en productie). De cast zal zeer binnenkort bekendgemaakt worden.

De voorstelling is enkel te zien op maandag 13 juni in DeLaMar West, Laan van Spartaan 4, Amsterdam. Kaarten kunnen vanaf nu worden gereserveerd via www.delamar.nl

Meer informatie over Musicals Gone Mad: The Great Reset is te vinden op www.musicalsgonemad.nl

Musicals Gone Mad is een productie van M Theaterproducties.