Wil je je voorbereiden op de audities bij de vakopleiding van de Frank Sanders Akademie? Zit je in je laatste jaar van je middelbare school of heb je een tussenjaar en wil je op een hoog niveau aan je zang, spel en dans kwaliteiten werken? Grijp deze laatste kans om je aan te melden voor het Voorbereidend Jaar!

Het Voorbereidend Jaar van de Frank Sanders Akademie is bestemd voor talentvolle jongeren vanaf 16 jaar. Dit jaar richt zich naast technieken ook op de persoonlijke groei van de leerling.
Het voorbereidend jaar biedt een uitgebreid vakkenpakket aan waarin spel, zang en dans en integratie lessen aan bod komen.

Eén jaar lang werk je op zondag aan je technische vaardigheden in een professionele leeromgeving. En net als op de Frank Sanders Akademie zelf staat in deze vooropleiding jouw persoonlijke ontwikkeling als performer binnen het theatervak voorop.

De lessen beginnen in september 2020 en vinden plaats in het gebouw van de Frank Sanders Akademie aan de Postjesweg 1 in Amsterdam. Per jaar zijn er gemiddeld 35 lesdagen.
De lestijden zijn van 10.00 uur tot 17.30 uur.
We sluiten het cursusjaar in juni af met een voorstelling.

Gedurende de lesperiode zijn er individuele en groepsgesprekken waarin je persoonlijke feedback krijgt op je ontwikkeling en groei binnen het cursusjaar.

Schrijf je snel in voor de laatste auditiedag op zat 22 augustus via klik hier. Aanmelden kan tot 17 augustus.

Lees ook:
Onze podcast ‘Gewoon Door’ met: Steven Roox en Jeroen Robben