Kom en beleef een onvergetelijke avond op maandag 29 januari bij de P3 in Purmerend, waar Eleonore Entertainment In Concert je een adembenemende line-up biedt! Met o.a. Eliane Kwee (Mamma Mia), Brecht van Arnhem (Les Miserables, Titanic), Judith van der Wijst (Mamma Mia, The Prom), Sjoerd Oomen (Les Miserables) en Dave Rijnders (Spring Awakening, Aladdin).

Laat je meevoeren door de betoverende klanken van Unrushed, de opzwepende energie van Silver Mae, de magische melodieën van Syreni, de onmiskenbare vibes van The Atlantix en nog vele anderen. Dit wordt een avond vol muzikale hoogtepunten die je niet wilt missen!

Sta klaar om je te laten verrassen door een veelzijdige mix van genres en talenten, allemaal op één podium. Grijp deze kans om live te genieten van de geweldige artiesten van Eleonore Entertainment en de bijzondere sfeer te ervaren.

Mis het niet! Zet 29 januari in je agenda en verzeker jezelf van een plek bij Eleonore Entertainment In Concert. Het aantal tickets is beperkt, dus bestel ze nu voor het te laat is.

Voor meer informatie en tickets: https://www.p3purmerend.nl/programma/eleonore-entertainment-in-concert/

Unrushed
Anouk Rietveld
Erik Brinkhorst
Melissa Lodder

The Atlantics
Eliane Kwee
Sammy Uivel

Silver Mae
Anne van der Zee
Luca Werkhoven
Pieter van der Zweep

Syreni
Esmeralda Oomen
Iris Verhaak
Susana Bijtelaar Ixcot

Sapphire Sons
Brecht van Arnhem
Dave Rijnders
Joris de Hoop
Bas van Rijswijk

Us Two
Brecht van Arnhem
Judith van der Wijst

Stuart & Vic
Sjoerd Oomen
Victor Marinus

The Motion
Lotte Haen
Raoul Wijsma

Nathan Louvain
Jonathan van der Lugt

Host
Laureen Peskens