De drie zussen Annemarijn, Willemijn en Lillian brengen deze week hun eerste single uit. Als Lunedì laten de zussen een uniek geluid horen. De geschoolde sopranen maken een bijzondere crossover tussen opera, musical en filmmuziek. Hun eerste single ‘Dreaming of the Days’ is hier een uitstekend voorbeeld van.

Wij spraken kort met Annemarijn, Willemijn en Lillian live op facebook. Klik hier om het terug te kijken. Morgen meer nieuws!!

 

De zussen koesterden altijd de droom om samen op te treden. Door de solistische carrières van de dames was hiervoor voorheen geen ruimte; ‘totdat we door het coronavirus thuis kwamen te zitten,’ laten de drie vrouwen weten. ‘We besloten deze gedwongen vrije tijd aan te grijpen om samen een muzikaal trio te creëren met ons drieën in de hoofdrol. Daaruit is Lunedì ontstaan; de Italiaanse vertaling van onze achternaam.’

Lunedì’s eerste videoclip ‘Dreaming of the days’ verschijnt 18 september op YouTube. De single is dan ook te streamen op Spotify en iTunes.

Follow Lunedì: * Website: https://www.lunedimusic.com * Facebook: https://www.facebook.com/lunedimusic * Instagram: https://www.instagram.com/lunedi_music

Annemarijn Maandag

Annemarijn behaalde in 2014 haar Bachelor en in 2018 haar Master of Music, afstudeerrichting Muziektheater aan het Fontys Conservatorium in Tilburg. Ze kreeg zangles van Edward Hoepelman en Ingrid Zeegers.Na het behalen van haar Bachelordiploma speelde Annemarijn in de Duitse versie van The Phantom of the Opera, ensemble en cover Christine Daaé.
Ze was te zien in de musical Mozart! in Antwerpen. Annemarijn stond als Papagena in Opera Spanga’s productie The Electric Flute, een bewerking van Die Zauberflöte. Daarnaast was ze te zien als solist in de concertreeks The Sound of Musical, een samenwerking tussen Opera Zuid en het Noord Nederlands Orkest. Annemarijn speelde ook in Hello Dolly van Medialane

Lillian Maandag

Lillian Maandag studeerde een jaar aan het Haarlemse Muziektheater Conservatorium voordat ze in 2012 verhuisde naar Fontys Conservatorium Tilburg, waar ze muziektheater studeerde. Haar zangdocenten waren Edward Hoepelman en Ingrid Zeegers. Tijdens haar opleiding trad ze op als lid van het ensemble in Company en als soliste in A Sondheim Concert. Ze speelde ook Raponsje, Roodkapje in Into the Woods en Schikaneder en nam deel aan masterclasses bij Koen van Dijk en Pia Douwes.

Willemijn Maandag

Willemijn Maandag behaalde in 2017 haar bachelor aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg, richting musicaltheater. Ze volgt zanglessen bij Edward Hoepelman.

Na het behalen van haar diploma speelde zij in A Chorus Line van De Graaf & Cornelissen, swing en coverde de rollen Val, Maggie en Bebe.

Ze was te zien in My Fair Lady, ensemble en cover Eliza Doolittle. Afgelopen jaar reisde zij mee met de musical Evita, ensemble, cover Maîtresse en Evita. Beide musicals werden geproduceerd door De Graaf & Cornelissen en speelde recentelijk in Anastasia.

Lees ook:
Musicalsites in gesprek met: Willemijn Maandag
Prachtig afstuderen van Annemarijn Maandag
Mozart de musical, groot, groter, grootst

Foto: Linda van den Broek