In 2014 studeerde Annemarijn Maandag af als student Muziektheater Fontys. Vervolgens ging zij verder studeren aan de masteropleiding van de Fontys Hogeschool. Dit werd tijdelijk onderbroken vanwege werkzaamheden bij Das Phantom der Oper. Annemarijn was daar te zien als cover Christine en in het ensemble.

Vorig jaar pakte ze haar masteropleiding weer op en gisteravond speelde ze haar laatste solo op Fontys. Binnen de Master of Music ontwikkel je je verder tot topmusicus, maar je leert je ook zelfstandig te vestigen in de professionele muziekwereld en maakt keuzes in je artistieke groei. Je bouwt aan een netwerk van musici, andere kunstenaars en zakelijke partners waar je tijdens, maar ook na je masteropleiding, profijt van hebt. Je hebt een enorm scala aan mogelijkheden om je opleiding persoonlijk vorm te geven.

Tijdens de laatste voorbereidingen ging het brandalarm af, maar Annemarijn liet zich daardoor niet van de wijs brengen. Het decor zag er mooi uit en Annemarijn maakte goed gebruik van de ruimte. Met haar prachtige stem zong Annemarijn zowel klassiek als poprepertoire dat perfect ingepast was in haar solo die over de relatie met haar vriend ging. Ze schakelde razendsnel van Shakespeare tot een komisch nummer inclusief snoepgebit. Haar mimiek laat goed de emoties zien die hoorden bij de nummers.

De regie was in handen van Andre van Hest en Michiel Balhaus begeleidde haar op de vleugel.

Voor de fotoreportage klikt u hier.