David van den Tempel zal de komende tijd de rol van Harrie Junor spelen in de voorstelling Zo Vader Zo Zoon met Jon van Eerd, Nandi van Beurden, Arie Cupé, Suzanne Pleiter en Zjon Smaal.

David van den Tempel

Na zijn opleiding was David  o.a. te zien in de muziektheater voorstelling “Het meisje met het rode haar.” Vervolgens was David in 2016 te zien in “Soldaat van Oranje de musical.” Hierna tourde hij in 2017 in de Musical Award winnende voorstelling, “Adele, Conny, Jasperina – De Grote Drie.” Vervolgens was hij in 2018 te zien in de musical “The Full Monty” en in 2018/2019 in “Evita.” In seizoen 2019/2020 speelde David de rol van Freek in de voorstelling “Vietnam” en nam hij de rol van Peter van der Gracht op zich in “Haal het doek maar op”. Vervolgens was David te zien als Harold Bride in de musical “Titanic”. Op dit moment speelt hij Agent Zwart in de familie-voorstelling “De schippers van de Kameleon.”

Zo Vader Zo Zoon

Met ZO VADER ZO ZOON waait er dit seizoen een wervelwind van dolkomische en hilarische situaties door het theater. Een opeenstapeling van onbetaalbaar grappige misverstanden, intriges en verwikkelingen, brengen Harrie Vermeulen dit seizoen tot een ongekend komisch hoogtepunt. Jon van Eerd laat zich wederom van zijn meest grappigste kant zien, met aan zijn zijde o.a. Joey Schalker, Nandi van Beurden en Arie Cupé.

Harrie Vermeulen woont bij zijn succesvolle zoon in huis. Maar, hoe slim en geslaagd zoonlief ook is in het zakenleven, zo naïef is hij dat privé. Zijn arrogante en zelfingenomen secretaresse is vastberaden junior aan de haak te slaan. En daar kan ze de kritische ogen van vader Harrie niet bij gebruiken. Ze haat Harrie en doet er dan ook alles aan om hem het huis uit te krijgen. Er is vast wel een dating site voor ouderen om hem aan een oud besje te haken.

Maar Harrie zou Harrie niet zijn als hij er geen stokje voor zou steken. Hij laat zich niet zomaar uit het lood slaan. Bovendien heeft hij een veel betere, en vooral lievere vrouw voor zijn zoon op het oog.

En dus bedenkt Harrie een ingenieus plan om de heks in één klap te lozen, én tegelijkertijd een leuke schoondochter te krijgen. Hiervoor roept hij de hulp in van een oude, vertrouwde vriend. De twee mannen stellen alles in het werk om de verfoeide feeks flink te laten blunderen. Ze zijn ervan overtuigd dat ze de ogen van junior moeten openen. Een klein duwtje in de goede richting van de lieftallige schone die ze hebben geselecteerd en alles komt vast wel goed; vervelende haaibaai de laan uit, Harrie kan blijven wonen, en junior zielsgelukkig met de liefste vrouw van de wereld. 

Maar die route blijkt niet zonder heel wat drempels, hordes, stoplichten, hefbomen, en andere obstakels. Zeker niet als zoonlief ook nog een aardige duit in het zakje doet!

Meer informatie? Klik hier.