Dana van der Geer en Thijs Snoek spelen de sterren van de hemel in de succesvolle musical Miss Saigon in Wenen. Zij nemen morgen onze Instagram over en geven jou een kijkje achter de schermen van deze geweldige musical.

Dana zal ook in de  musical Rebacca (van de schrijvers van Elisabeth en Mozart) die in Wenen zal spelen weer een rol spelen. Maar morgenavond neemt zij samen met Thijs onze Instagram over.

Dana van der Geer

Dana van der Geer werd geboren in Voorburg, Nederland. Ze studeerde drie jaar Muziektheater aan de Fontys Dansacademie voordat ze overstapte naar de gerenommeerde opleiding Muziektheater aan het Fontys Conservatorium. In 2019 studeerde ze af aan het conservatorium met haar eigen show ALICANTE. Tijdens haar laatste jaar op school begon ze als ensemble/Cover Sophie bij MAMMA MIA! te Utrecht, Nederland. Dit jaar was ze assistent van regisseur Koen van Dijk en choreograaf Roy Jonathans bij Spring Awakening.

Klik hier voor Dana haar Instagram

Thijs Snoek

Thijs Snoek werd geboren in Mijdrecht in Nederland en was als kind al te zien in THE SOUND OF MUSIC als Kurt en Friedrich. In 2020 studeerde hij af in muziektheater aan het Fontys Conservatorium in Tilburg, waar hij les kreeg van Edward Hoepelman, Marc Krone, Ad Knippels en Daniëlle Waijers. Al voor zijn studie speelde hij de rol van Roger in de Nederlandse en Vlaamse tour van GREASE – THE MUSICAL geproduceerd door Stage Entertainment Netherlands in 2015 en stond hij op het podium als Gremio in KISS ME, KATE in het Staatstheater Darmstadt tijdens zijn studie in 2019. Thijs Snoek werkt ook als stemacteur voor tv-series en films in Nederland.

Klik hier voor de Instagram van Thijs