De VBW-succesmusical REBECCA keert eindelijk terug naar het Raimund Theater! De twee meest succesvolle Duitstalige musicalauteurs Michael Kunze & Sylvester Levay (“Elisabeth”, “Mozart!”) hebben opnieuw een prachtig meesterwerk gecreëerd dat al meer dan 2 miljoen bezoekers* wereldwijd in 12 landen en 10 talen heeft geboeid.

In de cast zitten o.a. Nienke Latten, Willemijn Verkaik, Ana Milva Gomes, Annemieke van Dam, Lillian Maandag, Dana van der Geer, Annemarie Lauretta, en Marle Martens.

De spectaculaire productie, gebaseerd op de wereldberoemde roman van Daphne du Maurier, is na vele internationale successen eindelijk weer te zien in Wenen in de meeslepende enscenering van de Amerikaanse sterregisseur Francesca Zambello.

Romantiek, duistere geheimen en enge spanning

Het wereldberoemde materiaal, dat in de bioscoopversie van Alfred Hitchcock al voor 11 Oscars genomineerd was en pas onlangs succes vierde in de Netflix-remake, staat ook in de legendarische muzikale bewerking van United Stages garant voor een heerlijke avond vol romantiek, duistere geheimen en griezelige spanning.

Muzikale thriller in een klasse apart

Het romantische liefdesverhaal bij Manderley Castle ontwikkelt zich gaandeweg tot een aangrijpende thriller met veel intriges en duistere verrassingen. Adembenemend geënsceneerd, met prachtige sets, ontroerende melodieën, een uniek, groot live orkest en geweldige special effects, REBECCA is een muzikale ervaring in een klasse apart die je zeker niet wilt missen.

Meer informatie vind je hier.