Renée van Wegberg en gitarist Berry Janssen bieden een ludieke manier om online samen te komen en te genieten van een live optreden op maat. Met elkaar, maar elk in hun eigen omgeving.

Cloud Concert @ Home

In deze uitzonderlijke tijd waarin velen van ons inmiddels al maanden thuiswerken, worden de momenten van samenkomen zoals bij het koffiezetapparaat, de vrijdagmiddagborrels en de bedrijfsfeesten met collega’s, erg gemist.

Er is, volgens Renée een behoefte aan verbinding en het is gebleken dat men het bijzonder prettig vindt om weer iets samen met collega’s te beleven en samen te ontspannen.

Het is bovendien een mooie manier voor werkgevers om hun medewerkers een hart onder de riem te steken en te bedanken voor hun flexibiliteit de afgelopen periode. Om erkenning en waardering uit te spreken en gemotiveerd de toekomst tegemoet te treden.

Tijdens deze bijzondere bijeenkomst spelen Renée en Berry speciaal voor u en uw collega’s, uiteenlopend repertoire van Nederlandse bodem en internationale artiesten, van o.a. Frank Boeijen en Ilse de Lange, tot Adele en Aretha Franklin.

Meer informatie vind je hier.

Lees ook:
Een andere kant van Renée van Wegberg in ‘Renée doet de dames’
Een gezongen kerstwens voor jouw bedrijf. Hoe geweldig is dat?