Musicals staan momenteel helaas stil en nu de kerstdagen naderen is daar een mooi initiatief ontstaan. My Merry Music Message.

Het gaat om acteurs die recent te zien waren in succesvoorstellingen als Anastasia, Mamma Mia en Kinky Boots, zoals Steven Roox, Rick Sessink, Dana van der Geer en Marieke Goemans. Al deze producties moesten in het voorjaar onverwacht worden gestaakt toen de coronacrisis uitbrak.

“Toen we met lede ogen elke theatervoorstelling en elk optreden zagen verdwijnen als sneeuw voor de zon, besloten we het heft in eigen handen te nemen en te zoeken naar opties die wél konden”, vertellen ze. Op verzoek verzorgen zij nu muzikale kerstboodschappen voor bedrijven, organisaties en particulieren. “Het is een persoonlijker boodschap dan een gewoon kaartje. En op deze manier kunnen mensen steun bieden aan de hard getroffen cultuursector.”

Eerder organiseerde RooxLive, het bedrijf dat de vier acteurs oprichtten, al livestream ‘coronaconcerten’ vanaf bijzondere locaties, zoals de Koepelgevangenis in Breda. De kerstwensen zijn via de website van RooxLive te bestellen.

Lees ook:
Musicalconcert In’t Klein, met Vajèn van den Bosch en Steven Roox