Vandaag neemt de cast van Belle en het Beest onze Instagram over. De cast is nu onderweg en neemt ons mee achter de scherrmen.

Wil jij het volgen ? Kijk snel op onze Instagram!!

Belle en het Beest

Het hele dorp is in rep en roer. Binnenkort wordt prins Dinand 21 jaar en gekroond tot koning. Hij mist alleen nog een koningin aan zijn zijde. De dorpsmeisjes zijn al druk bezig met hun grootse trouwplannen. Alleen Belle heeft een heel ander idee; het mooie, slimme meisje droomt van haar eigen grote avonturen buiten de dorpsmuren. Wat moet zij nu met een man? Intussen bereikt het grote nieuws ook het tovenaarshuisje van Titus en Fien. Maar, wacht eens even… als de prins koning wordt, zal Fien nooit de machtigste vrouw van het land kunnen zijn! Samen met Titus bedenkt ze een verschrikkelijke vloek: de prins verandert in een lelijk beest. Zal hij ooit nog de ware liefde vinden of blijft hij voor altijd een afzichtelijk monster?

In één van de meest romantische volkssprookjes spelen Sita én Bettina afwisselend de rol van Belle: een slim, sprankelend meisje dat verder leert kijken dan het woeste uiterlijk van het Beest. Natuurlijk komt ook in dit kleurrijke koninkrijk het altijd populaire, groene tovenaarsduo Titus & Fien tevoorschijn. Uiteraard zorgen zij weer voor een flinke dosis beestachtig goede humor voor jong én oud! Deze sprookjesmusical bevat betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid, schitterende kostuums en hi-hilarische scènes. Daarmee is Belle en het Beest De Musical de mooiste, meest magische voorstelling voor de hele familie!

Meer informatie over deze musical vind je hier

Foto: Van Hoorne