De jonge cast van Alice in Wonderland heeft €1200,- opgehaald voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne. Speciaal voor Giro555 namen zij 10 nummers van hun voorstelling op. Dit cast-album verkopen ze na afloop van hun voorstellingen en de totale opbrengst ervan wordt gedoneerd aan Giro555. Naast de verkoop van het cast-album, is het mogelijk om t-shirts en tasjes te kopen.
 
Na hun succesvolle première van afgelopen zondag 20 maart, kondigde Morssinkhof Terra, die in samenwerking met het NJMT de voorstelling produceren, aan dat zij het bedrag dat opgehaald wordt zullen verdubbelen om dit goede doel en alle inspanningen van de cast en creatives te ondersteunen.
 
Over Alice in Wonderland
Beleef het fantastische avontuur van Alice in Wonderland als familiemusical in het theater! Gespeeld door het Nationaal Jeugd Musical Theater, de grootste kweekvijver voor Nederlands musicaltalent. Van de makers van Kruistocht in Spijkerbroek en Koning van Katoren, voor iedereen vanaf 8 jaar.
 
Wanneer Alice het Witte Konijn achterna gaat is er geen weg meer terug: ze komt terecht in het magische en maffe Wonderland. Ze beleeft avonturen die steeds gekker worden en ontmoet merkwaardige figuren: een dodo, een grote rups, de Kolderkat, de Gekke Hoedenmaker en de Maartse Haas. Uiteindelijk keren zelfs de Hartenkoningin en haar levende kaarten zich tegen Alice! Is dit echt of allemaal een droom?
 
Alice in Wonderland is nog t/m 6 juni te zien in verschillende theaters in Nederland. De cast-albums zullen, na iedere voorstelling, in de foyer te koop zijn. Wilt u ook een steentje bijdragen? U kunt online het cast-album aanschaffen via deze link: https://nuinhettheater.nl/product/alice-in-wonderland-muziek/