De Kernploeg keert na twee zomers terug in het theater, vanaf juni te zien in Amsterdam. Met de toepasselijke titel Hello Again keert De Kernploeg na twee zomers afwezigheid terug naar het theater. Naast de eerder bekendgemaakte acteurs zal niemand minder dan Brigitte Heitzer de cast compleet maken. In deze vierde titel van De Kernploeg reis je kriskras door de twintigste eeuw langs tien affaires, van een broeierige dansvloer in een New Yorkse club in de jaren ‘70 tot de laatste minuten op de Titanic in 1912. Hello Again is te zien vanaf 30 juni t/m 10 juli en gaat in première op zaterdag 2 juli, exclusief te zien in DeLaMar West, Amsterdam.

Brigitte (o.a. Evita en Diana en Zonen) kan niet wachten om te beginnen met repeteren: “Ik ben blij dat het eindelijk gelukt is mee te doen met De Kernploeg! Het is spannend om met een geweldige groep mensen in zo’n korte tijd iets bijzonders te maken én uit te voeren.” Ze zal o.a. naast inmiddels bekende Kernploeg-gezichten als Cystine Carreon (o.a. Gooische Vrouwen), Jip Bartels en Desi van Doeveren evenals musicalsterren Doris Baaten (Was getekend, Annie M.G. Schmidt, Hij Gelooft in Mij), Hugo Haenen (o.a. Beauty and the Beast, Moeder, ik wil bij de Revue) en Lisse Knaapen (o.a. In Het Licht, Soldaat van Oranje,) te zien zijn in deze bijzondere voorstelling.

De Kernploeg is in 2016 opgericht uit een grote liefde voor het Amerikaanse musicalrepertoire. In korte speelseries wil dit gezelschap het Nederlandse publiek kennis laten maken met in Nederland minder bekende voorstellingen. In de zomer van 2017 speelde De Kernploeg met veel succes zijn debuutvoorstelling A New Brain, gevolgd door She Loves Me in 2018. De derde productie Vrouwen op de rand van een zenuwinzinking speelde in juli 2019 voor uitverkochte zalen in CC Amstel in Amsterdam.

Algemene informatie

Hello Again wordt geproduceerd door De Kernploeg. De voorstelling is te zien vanaf 30 juni t/m 10 juli en gaat in première op zaterdag 2 juli, enkel te zien in DeLaMar West, Amsterdam. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.delamar.nl of telefonisch via Eventim op 0900-1353.

Voor meer informatie over de voorstelling: www.de-kernploeg.nl

Credits

Cast: Brigitte Heitzer, Doris Baaten, Cystine Carreon, Hugo Haenen, Desi van Doeveren, Lisse Knaapen, Jip Bartels, Marijn Brouwers, Jeroen Sigterman & Stef van Gelder.
Muziek en libretto: Michael John LaChiusa
Regie: Benno Hoogveld
Muzikale leiding: Rosite van der Woude
Vertaling: Florus van Rooijen