Westend junior is dé jeugdmusicalvereniging van Hoorn. Zij is ontstaan vanuit de droom om jongeren een plek te geven in de amateurmusicalwereld, met de wens de passie voor (musical)theater door te geven aan de volgende generaties. Ieder jaar werken zo’n 30 talentvolle junioren aan bekende bekende musicalproducties onder leiding van een professioneel artistiek team en ondersteund door een enthousiaste groep vrijwilligers. De afgelopen jaren speelden ze onder andere De Kleine Zeemeermin, Beauty & the Beast en natuurlijk Peter Pan. Daarnaast werkten ze mee met Westend aan Verzet op Zolder en onlangs nog aan Stil Verzet. 

Dit jaar wordt het dus The Addams Family young@part. De bekende musical, met een paar kleine aanpassingen zodat hij geschikt is om door junioren gespeeld te worden. 

The Addams Family

Iedere familie heeft haar (eigen)aardigheden, en dit geldt zeker voor de families in The Addams Family. Wednesday Addams, de ultieme prinses van de duisternis, is opgegroeid en verliefd geworden op een lieve, slimme telg uit een respectabele familie die haar ouders nog nooit hebben ontmoet. Ze neemt haar vader in vertrouwen en smeekt hem het niet aan haar moeder te vertellen. Nu moet Gomez Addams iets doen wat hij nog nooit heeft gedaan: een geheim bewaren voor zijn geliefde vrouw, Morticia. Alles zal veranderen voor de hele familie op de noodlottige avond dat ze een etentje organiseren voor Wednesdays “normale” lief en zijn ouders.

We spelen dit jaar in de theaterzaal van het Werenfridus. Op zaterdag 9 juli om 19.30 uur en zondag 10 juli om 14.00 uur. 

De kaartverkoop is gestart. U koopt uw kaarten via www.westendjunior.nl/kaartverkoop