“Eindelijk!” Alexandra Peperkamp, producent van het Zuid-Nederlandse musicalgezelschap BMT steekt haar blijdschap niet onder stoelen of banken na de aangekondigde versoepeling van de coronamaatregelen per 25 februari: “We hebben onze voorstellingen in Nijmegen en Uden helaas moeten annuleren, maar nu kunnen we echt op de planken!”

The Visit

Op zaterdag 12 maart staat The Visit in het theater de Maaspoort in Venlo. The Visit is een bijzondere musical en zet voor het eerst voet op Nederlandse bodem. Geen grote landelijke theaterproducent maar BMT-producties heeft de exclusieve rechten verkregen om de Weense musical The Visit naar Nederland te halen. Met een uitgebreide theatertour door het zuidoosten van het land en een immense cast van 41 spelers ondersteund door een 29-koppig orkest wordt de unieke productie groots aangepakt. Verschillende castleden komen uit Limburg en de vrouwelijke hoofdrol wordt gespeeld door Valeska Poismans uit Urmond.

Claire Zachanassian vertelt aan de bevolking wat haar eisen zijn als ze financiele steun geeft aan Güllen

Premiere

Venlo heeft de voorpremière van The Visit. Peperkamp: “Nadat we tot drie keer toe de serie voorstellingen hebben moeten uitstellen, is de première gepland in het Chassé theater in Breda. Gelukkig kunnen we al eerder dan 24 maart gaan spelen, en we zijn erg blij dat we door de fantastische samenwerking met theater de Maaspoort de lang uitgestelde opvoering van The Visit in Nederland nu kunnen brengen. De musical toert verder langs theaters in Oss, Veghel, Veldhoven en Waalwijk.

Kaarten zijn te verkrijgen via http://www.bmtproducties.nl/

Foto’s: BMT