‘Behind the curtains’ is een nieuwe korte serie waarin mensen met een onbekende rol achter de schermen in de musicalwereld, in de spotlights worden gezet. Per aflevering wordt er een ander beroep, tevens andere functie uitgelicht. Tijdens de afleveringen maken we kennis met het beroep en de persoon dat deze rol vervult.In deze aflevering staat company manager Diana van der Tak centraal.

Behind the curtains geeft een podium aan de beroepen die door het publiek vaak vergeten worden. Door middel van passie kunnen zij een inspiratiebron voor de kijkers te zijn. Met als doel kijkers te inspireren om voor een soort gelijk vak te kiezen, om de grote arbeidstekorten binnen dit prachtige vakgebied af te laten nemen. De visie van de serie duidt als volgt: De onbekende banen in de musicalwereld laten matchen met de liefde van de musicalliefhebber.  

Van 14 tot en met 18 december speelde The Prom in Schouwburg Tilburg. In deze pilot aflevering van Behind The Curtains volgen wij Diana van der Tak, company manager bij The Prom. Krijg een inkijkje in alle taken van een company manager en volg haar dagelijkse ritueel.

 

Dit project is opgestart door Amber de Rooij, Danique Broekman, Emma Roesink en Lieke Potters. Zij zijn studenten aan Communicatie International Event Music Entertainment Studies aan Fontys Hogeschool in Tilburg. Laat je in de reacties weten wat je van deze aflevering vond?

Deze aflevering is mede mogelijk gemaakt door: The Prom Graaf & Cornelissen producties, Diana van der Tak, Schouwburg Tilburg, Danique Broekman (camera), Emma Roesink (productie & bewerking), Amber de Rooij (productie & bewerking) en Musicalsites.