Ben jij op zoek naar inspirerende stage? Voor het theaterseizoen 2022-2023 is Van Hoorne Entertainment op zoek naar nieuw musicaltalent. Van Hoorne Entertainment is al meer dan 15 jaar specialist op het gebied van theater, televisie, evenementen en park-entertainment voor de hele familie. Met zo’n 70 medewerkers creëren we bijzondere en unieke belevenissen voor onze bezoekers. En jij kan daar nu deel van uitmaken!

Voor onze nieuwe theatervoorstellingen zijn wij op zoek naar enthousiaste musicalacteurs m/v, zangers m/v, poppenspelers m/v en skin-actors m/v. Zie jij jezelf wel bij ons stagelopen? Meld je dan aan voor de audities!

Het komende seizoen presenteert Van Hoorne Entertainment de volgende producties:

  • Assepoester De Musical
    Deze humoristische bewerking op het eeuwenoude sprookje zal tussen augustus 2022 en juni 2023 langs de middelgrote en grote theaters in Nederland toeren. Als kandidaat beschik je over de volgende vaardigheden:o Zang:goed o Spel:goed o Dans:goed
  • Kikker is verliefd!
    Kikker, bekend van de boeken van Max Velthuijs, is al ruim 30 jaar favoriet onder kinderen. Samen met o.a. zijn vriendjes Eend en Haas is Kikker nu ook te zien in deze gloednieuwe theatervoorstelling. Deze vrolijke en muzikale theatershow start met repeteren in november 2022 en de voorstelling zal toeren tot en met mei 2023. Als kandidaat beschik je over de volgende vaardigheden:

o Zang:goed
o Spel:goed
o Dans:goed
o Extra: ervaring met poppenspel is een pré, maar niet noodzakelijk

• Brandweerman Sam Live! – De Verloren Piratenschat
Voor de reprise van deze show zijn we op zoek naar acteurs en actrices die live size characters van Sam en zijn vrienden tot leven kunnen brengen. Repetities starten in september 2022 en de voorstelling zal touren tot en met april 2023. Als kandidaat beschik je over de volgende vaardigheden:

o Zang:voldoende
o Spel:goed
o Dans:goed
o Extra: ervaring met het spelen in een live size character is een pré, maar niet

noodzakelijk

• Woezel & Pip – Sing-a-long
De bekendste hondjes van Nederland, Woezel & Pip, komen in seizoen 2022-2023 met een herneming van hun zesde voorstelling naar het theater. De tournee start in augustus 2022 en loopt tot en met oktober 2022. In deze voorstelling wordt gespeeld met handpoppen, waarbij je als speler zichtbaar bent en live zingt en spreekt. Als kandidaat beschik je over de volgende vaardigheden:

o Zang:goed
o Spel:goed
o Dans:voldoende
o Extra: ervaring met poppenspel is een pré, maar niet noodzakelijk

• Fien & Teun – het Sinterklaasfeest
Fien & Teun, het liefste boertje en boerinnetje, vieren het leukste feest van het jaar met deze Sinterklaasvoorstelling. Voor de reprise van deze show zijn we op zoek naar acteurs en actrices die live size characters van Sam en zijn vrienden tot leven kunnen brengen. De repetities starten november 2022 en de voorstelling is te zien tot en met december 2022.

o Zang:voldoende
o Spel:goed
o Dans:goed
o Extra: ervaring met het spelen in een live size character is een pré, maar niet

noodzakelijk

• Peppa Pig – Schoolreisje naar het Strand
Het vrolijke varkentje Peppa Pig toert op dit moment langs de Nederlandse theaters en zal ook volgend seizoen te zien zijn in een reprise van deze voorstelling. De tournee start in augustus 2022 en speelt tot en met december 2022. In deze voorstelling wordt gespeeld met handpoppen, waarbij je als speler zichtbaar bent en live zingt en spreekt. Als kandidaat beschik je over de volgende vaardigheden:

o Zang:goed
o Spel:goed
o Dans:goed
o Extra: ervaring met poppenspel is een pré, maar niet noodzakelijk.

De audities vinden plaats op maandag 13 december in Molenaarsgraaf, Zuid-Holland. Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 6 december via www.VanHoorne.com/Audities of door een e-mail (inclusief foto en cv) te sturen naar Audities@VanHoorne.com t.a.v. Kirsten Broere.